Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BEURER FC 65

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BEURER FC 65

Čistiaca kefa BEURER FC 65 je skvelou pomôckou na každodennú starostlivosť o pleť. Pomocou jemnej kefky šetrne a dokonale odstránite všetky nečistoty a prebytočný maz z pleti. Prístroj disponuje dvoma funkciami, ponúka ako vibráciu na jemné čistenie, tak pulzáciu na dôkladné vyčistenie pokožky. Pri ošetrení si môžete vybrať z troch rôznych rýchlostí. Prednosťou kefy je jej vodoodolnosť, môžete ju preto bez obáv používať v sprche či pri kúpaní vo vani.

Hlavné prednosti

  • čistiaca kefa pre starostlivosť o pleť
  • vibrácie na mimoriadne jemné čistenie
  • pulzácie na dôkladné vyčistenie
  • vodoodolná - je možné používať v sprche
  • integrovaný časovač
  • na jedno nabitie doba prevádzky 30 minút

Skvelé funkcie a vybavenie

Prístroj je vybavený praktickým časovačom na jednu minútu, ktorú rozdeľuje na tri časti po dvadsiatich sekundách. Na jedno nabitie vydrží byť v prevádzke po dobu tridsať minút, celkovo sa nabíja po dobu šiestich hodín. O stave batérie vás informuje indikátor. Obsluha a manipulácia s prístrojom je veľmi jednoduchá, v ruke sa vám bude pohodlne držať. Vyniká svojím moderným funkčným dizajnom fialovo-bielej farby. Pre účinnú a kvalitnú starostlivosť o pleť je  čistiaca kefa tou správnou voľbou.

Kód:  BEU115a
Produktové číslo:  BEU-FC65

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17