Obnoviť stránku

Beurer BS55

4,9 42 hodnotení
47,06 €

Beurer BS55

Bez obojstranného kozmetického zrkadla Beurer BS55 sa nezaobíde žiadna žena, ktorá sa stará o svoj vzhľad, rada sa líči a chce mať perfektný make-up. Otočné okrúhle stolné zrkadlo vyniká svojím moderným dizajnom lesklej striebornej farby, vysoko kvalitným chrómovým povrchom a množstvom skvelých funkcií. Kým na jednej strane vám ponúkne normálne zobrazenie, druhá strana so sedemnásobným zväčšením umožňuje dokonalé zachytenie každého detailu vašej tváre. Vďaka jasnému LED osvetleniu môžete bez problémov skontrolovať či upraviť vaše líčenie cez deň i v noci. Veľkou prednosťou je aj plynulá regulácia stmievania.

Hlavné prednosti

  • Vysoko kvalitný chrómový povrch
  • Normálne a sedemnásobné zväčšenie
  • Jasné LED svetlo
  • Plynulá regulácia stmievania
  • Dotykový senzor
  • Automatické vypnutie

Skvelý pomocník pre každodennú starostlivosť o pleť

Zrkadlo je vybavené dotykovým senzorom pre pohodlné ovládanie jednoduchým dotykom. Napájanie je zabezpečené štyrmi batériami AAA, ktoré sú súčasťou balenia. Po 15 minútach dôjde k jeho automatickému vypnutiu. Pre svoje výborné vlastnosti sa toto elegantné kozmetické zrkadielko právom stane vašim spoľahlivým pomocníkom pre každodennú starostlivosť o vašu pleť.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:20,5 × 31,5 × 13,4 cm
Priemer zrkadla:
13 cm
napájanie:
4 × 1,5 V batérie AAA

 

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie

Umiestnenie Stolné

Vlastnosti

Priemer 13 cm
Materiál Sklo
Funkcie LED osvetlenie
Zväčšenie

Napájanie

Napájanie AAA
Počet batérií 4
Kód:  BEU182
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-BS55
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17