Obnoviť stránku

Beurer BS 89

Garancia najlepšej ceny
88,90 €

Beurer BS 89

Elegantné kozmetické zrkadlo Beurer BS 89 s LED osvetlením je určené na zavesenie na stenu. Zaujme vás najmä svojím moderným dizajnom, kompaktným štvorhranným tvarom a vysoko kvalitným chrómovaným povrchom. Vďaka svojmu osvetleniu pomocou jasného LED svetla s 36 LED diódami a päťnásobnému zväčšeniu sa stane skvelým pomocníkom pri starostlivosti o pleť. Praktické zrkadlo budú rady používať nielen ženy pri líčení a ďalších kozmetických činnostiach, ale aj muži pri každodennom holení a zastrihávaní svojich fúzov.

Hlavné prednosti

  • Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením
  • Zavesenie na stenu
  • Kvalitný chrómovaný povrch
  • Jasné LED svetlo s 36 LED a 400 Lux
  • Päťnásobné zväčšenie
  • Automatické vypnutie po 10 minútach
  • Jednoduchá montáž na stenu

Skvelý pomocník pre starostlivosť o pleť

Po 10 minútach činnosti sa zrkadlo automaticky samo vypne. Jeho montáž na stenu je veľmi jednoduchá, v interiéri kúpeľne sa bude nádherne vynímať. Pohon zrkadla je zabezpečený pomocou troch batérií AA. Kúpte si toto špičkové zväčšujúce kozmetické zrkadlo s LED osvetlením pre dokonalú starostlivosť o vašu pleť.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie

Umiestnenie Nástenné

Vlastnosti

Priemer 16 cm
Materiál Chróm
Funkcie LED osvetlenie, Polohovacie
Zväčšenie

Napájanie

Napájanie AA
Počet batérií 3
Kód:  BEU181f
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-BS89

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11