Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Beurer BS 49

4,8 67 hodnotení
34,90 €

Beurer BS 49

Kozmetické zrkadlo Beurer BS 49 je veľmi luxusné kozmetické zrkadlo, ktoré je vďaka svojmu praktickému dizajnu ideálne na cesty. Kvalitný chrómovaný materiál a možnosť od normálneho až do päťnásobného zväčšenia zaručujú absolútnu presnosť aj pri precíznych kozmetických úpravách. Zabudované LED osvetlenie umožňuje širšie využitie aj v nepriaznivých svetelných podmienkach.

Kľúčové vlastnosti stolného kozmetického zrkadla Beurer BS 49

  • Vyrobené z kvalitného pochrómovaného materiálu
  • Stolné kozmetické zrkadlo Beurer BS 49 zväčšuje 5×
  • Osvietené 12 LED diódami
  • Priemer zrkadla Beurer BS 49 je 11 cm
  • Zrkadlo so stabilným podstavcom
  • Otočné zrkadlo Beurer BS 49 je ideálnym nástrojom pri starostlivosti o pleť

Vysoko kvalitné LED osvetlenie zrkadla Beurer BS 49

Vysokokvalitné kozmetické zrkadlo Beurer BS 49 poteší každého, kto si chce detailne prezrieť svoju pleť. Pretože pri príprave dokonalého make-upu je potrebné dokonalé osvetlenie. Kozmetické zrkadlo má kvalitné LED svetlo, vďaka ktorému jasne uvidíte svoju tvár. Zrkadlo je obojstranné a umožňuje až 5-násobné zväčšenie.

Kozmetické zrkadlo Beurer BS 49 s jednoduchým ovládaním

Kozmetické zrkadlo Beurer BS 49 sa veľmi jednoducho ovláda pomocou tlačidla, ktorým zapnete LED osvetlenie. Zrkadlo je nielen skvelým pomocníkom pri príprave dokonalého make-upu, ale aj moderným doplnkom. Má priemer 11 cm a vďaka stabilnej základni drží zrkadlo Beurer BS 49 na svojom mieste. 

Napájanie LED: 
3× batéria AAA, súčasťou balenia

Rozmery: 
16,3 × 9,2 × 19 cm

Priemer: 
11 cm

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie

Umiestnenie Stolné

Vlastnosti

Priemer 11 cm
Materiál Sklo
Funkcie LED osvetlenie, Obojstranné
Zväčšenie

Napájanie

Napájanie AAA
Počet batérií 3
Kód:  BEU181b
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-BS49

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11