Obnoviť stránku

Beurer BM 75

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beurer BM 75

Beurer BM 75 je tlakomer/pulsoměr na paži, ktorý vďaka pokročilým technológiám dokáže zachytiť aj prípadnú arytmiu. Pásik na paži má nastaviteľný priemer od 24 do 36 cm, mal by vám preto sadnúť bez problémov. Tlakomer má certifikácia od WHO, teda Svetovej zdravotníckej organizácie. Aby ste mali prehľad o výsledkoch, disponuje pamäťou pre 60 údajov dvoch osôb. Tiež môžete využiť možnosť vytvorenia priemeru nameraných hodnôt za posledných 7 dní. Samozrejmosťou je jednoduchý prenos dát do PC pomocou softvéru, ktorý stiahnete na stránkach výrobcu.
Veľký displej sa dobre číta aj napríklad v šere alebo tme a to vďaka bielemu podsvietenie . Jednoduché ovládanie je zabezpečené modro podsvietenými tlačidlami umožňujúce pracovať s týmto prístrojom naozaj každému. Na displeji sa zobrazí prípadná signalizácia chyby, pre úsporu energie potom slúži automatické vypínanie. V balení nájdete okrem tužkových batérií typu AA tiež praktické puzdro.
Parametre a špecifikácie:
Určenie:
Tlakomer/pulsoměr na paži
Funkcie:
Patentovaný indikátor kľudu pre presné meranie
Biele podsvietený LCD displej
Modro podsvietená dotykové tlačidlá
Manžeta 24 - 36 cm
Dotykové ovládanie
2 x 60 pamätí
Dátum a čas
Prenos nameraných hodnôt pomocou NFC technológi a USB
Výpočet priemeru hodnôt za posledných 7 dní
Automatické vypínanie
Signalizácia chyby
Detekcia arytmie
Kontrolka batérií
Príslušenstvo:
Puzdro
Batérie AA
Rozmery:
175 x 117 x 50 mm

Kód:  BEU062i
Produktové číslo:  BEU-BM75
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08