Obnoviť stránku

Beurer BM 55

4,5 7 hodnotení
80,18 €

Beurer BM 55

Beurer BM 55 je tlakomer/pulzomer na pažu, ktorý vďaka pokročilým technológiám dokáže zachytiť aj prípadnú arytmiu. Pásik na paži má nastaviteľný priemer od 22 do 36 cm, mal by vám preto sadnúť bez problémov. Tlakomer má certifikácie od WHO, teda Svetovej zdravotníckej organizácie. Aby ste mali prehľad o výsledkoch, disponuje pamäťou pre 60 údajov dvoch osôb. Tiež môžete využiť možnosť vytvorenia priemeru nameraných hodnôt za posledných 7 dní. Samozrejmosťou je jednoduchý prenos dát do PC pomocou softvéru, ktorý stiahnete na stránkach výrobcu.
Veľký XL displej sa dobre číta i napríklad v šere či tme, a to vďaka bielemu podsvieteniu. Jednoduché ovládanie je zabezpečené dotykovými tlačidlami umožňujúce pracovať s týmto prístrojom naozaj každému. Na displeji sa zobrazí prípadná signalizácia chyby, pre úsporu energie potom slúži automatické vypínanie. V balení nájdete okrem tužkových batérií typu AA aj praktické puzdro.
Parametre a špecifikácia:
Určenie:
Tlakomer/pulzomer na pažu
Funkcia:
Patentovaný indikátor pokoja pre presné meranie
XL displej
Dotykové ovládanie
Výpočet priemeru hodnôt ráno a večer za posledných 7 dní
2x 60 pamätí
WHO klasifikácia/detekcia arytmie
Manžeta 22 - 36 cm
Automatické tlakové predvoľby a deflácie
Dátum a čas/automatické vypínanie
Signalizácia chyby
Kontrolka batérie
Príslušenstvo:
Puzdro
Batérie AA
Rozmery:
175 x 117 x 50 mm

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Windows
Napájanie Na batérie

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Delená pamäť pre dvoch používateľov, Detekcia arytmie, Dotykové ovládanie, Indikácia vybitej batérie, LCD displej, Pamäť, Priemer tlaku

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém Windows

Rozhranie

Rozhranie USB
Kód:  BEU062h
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-BM55
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18