Obnoviť stránku

BEPER RI-551

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEPER RI-551

Vysávač popola RI-551 od spoločnosti BEPER využijete pre vyčistenie vášho krbu či grilu a je ideálny aj na odstránenie pilín a rôznych pevných nečistôt. Disponuje kvalitným filtrom a je k dispozícii v čiernom vyhotovení. Tento vysávač s výkonom až 1 000 W vás poteší praktickou funkciou fúkania a do jeho pevnej, veľmi odolnej nádoby sa zmestí až 16 litrov.

Kľúčové vlastnosti vysávača popola BEPER RI-551

  • Kompaktná konštrukcia a vysoký výkon
  • Obrovská nádoba na odpad
  • Vyberateľný filter
  • Flexibilná hadica z galvanizovaného železa s PVC povrchom

Jednoduché a rýchle použitie vysávača

Samozrejmosťou je rýchle a jednoduché použitie a vďaka nízkej hmotnosti sa vám s prístrojom bude dobre manipulovať. Určite oceníte prítomnosť flexibilnej hadice z galvanizovaného železa s PVC povrchom. Tá je dlhá 110 cm a doplnená 20 cm hliníkovou trubicou. Kvalita je pre spoločnosť Beper rovnako dôležitá ako dizajn výrobku a vy si tak môžete užiť kvalitné vyhotovenie aj pekné tvary výrobku RI-551. Veľkou výhodou je aj možnosť použitia funkcie fúkania.

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Na popol
Kód:  BEPER551
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  RI551
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14