Obnoviť stránku

BEPER 40916

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEPER 40916

Pre skutočne účinnú starostlivosť o vaše zuby a ďasná zvoľte elektrickú ústnu sprchu Beper 40916, ktorá dokonale nahradí používanie zubnej nite. Vďaka tlaku vody si vyčistíte aj zle prístupné miesta v ústach a medzizubné priestory. Je vhodné používať ústnu sprchu Beper ako každodenný doplnok ústnej hygieny – len vtedy totiž zlepšíte stav vašich zubov a ďasien, ktoré sa tak stanú krásne a zdravé. Ak sa kefkou zle dostávate do medzizubných priestorov alebo potrebujete vyčistiť zuby pozdĺž línie ďasien, je ústna sprcha tým pravým riešením práve pre vás.

Hlavné prednosti elektrickej ústnej sprchy Beper 40916

  • Sprcha disponuje tromi vymeniteľnými hlavami, jednou kefkou a dvoma tryskami
  • Sprcha Beper pomáha masírovať a stimulovať ďasná
  • 2 úrovne tlaku vody odstránia oveľa viac nečistôt než obyčajná kefka
  • Vďaka nízkej hmotnosti sa so sprchou ľahko manipuluje 
  • Vyčistí aj medzizubné priestory a ťažko prístupné miesta v ústach
  • Sprcha zanechá zuby zdravé a silné

Namiesto zubnej nite

Zubná niť má dodnes v oblasti starostlivosti o zuby svoje miesto. Ale ak si chcete pomôcť ešte viac, mali by ste zvoliť skôr ústnu sprchu. Prúdom vody, ktorý vytvára, sa dostanete ľahšie aj do ťažko dostupných miest. Uľahčí tak čistenie medzizubných priestorov, škár okolo koruniek a tiež zámkov okolo fixných strojčekov na zuby. Čistením ústnou sprchou môžete predchádzať zápalu ďasien, ktorý spôsobuje povlak usadený v línii ďasien pozdĺž zuba. Aj ten sprcha odstráni jednoduchšie. Ústna sprcha Beper vyniká svojou výkonnosťou a jednoduchým dizajnom.

 
Kód:  BEPER419
Produktové číslo:  40916
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14