Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BEPER 40430

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEPER 40430

Konečne vlny takmer bez námahy. Kliešťová kulma na vlasy Beper je tradičným a tiež nenahraditeľným pomocníkom žien všetkých vekových kategórií, ktoré už omrzeli rovné vlasy a chcú získať prirodzene zvlnený účes bez toho, aby kvôli tomu museli navštíviť kaderníka. Táto šikovná pomocníčka s príkonom 25 W sa obsluhuje za pomoci klipsy, ktorá pomáha vlasy pri natáčaní pridržať na správnom mieste. Vlny tak budú rovnomerné v celej dĺžke. Priemer hlavy 19 mm je známkou toho, že patrí k širokým kulmám, ktoré sa vybláznia hlavne na dlhých vlasoch. Kulma na vlasy dostala do vienka inovatívny povrch z keramiky, jej najväčšou prednosťou je maximálna šetrnosť k ošetrovaným vlasom, citlivo nakulmuje aj farbené vlasy a ešte ich stihne tiež uhladiť. Príjemným faktom je aj bleskový čas zahriatia, BEPER 40430 je prakticky za 360 s nachystaná na použitie, preto úpravu vlasov zvládnete aj v časovej tiesni.

Základné vlastnosti kulmy na vlasy BEPER 40430

  • Kliešťová kulma na vlasy Beper na vytvorenie luxusných vĺn
  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Studený hrot zaistí komfortnú a bezpečnú obsluhu
  • Jednoduchá regulácia teploty do 180 °C
  • Kulma na vlasy má dobu nahriatia 360 s
  • Ľahké ovládanie
  • Priemer kulmy na vlasy: 19 mm

Čím vás táto kulma na vlasy príjemne prekvapí, je bezpochyby studený hrot, vďaka ktorému zostáva špička hlavice chladná a manipulácia s kulmou je tak ľahšia a bezpečná.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ

Typ Kliešťová

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 360 s
Príkon 25 W
Počet teplôt 1
Max. teplota 180 °C
Priemer 19 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Studený hrot

Farba

Farba Ružová
Kód:  BEPKV899
Produktové číslo:  40430

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03