Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bang & Olufsen BeoPlay H8i Pink

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bang & Olufsen BeoPlay H8i Pink

OPTIMÁLNE POHODLIE AJ PRI DLHŠOM POUŽÍVANÍ
Slúchadlá Bang & Olufsen BeoPlay H8i ponúknu modernú bezdrôtovú technológiu Bluetooth

Využite našu skvelú ponuku na prémiové slúchadlá s aktívnym tlmením hluku Bang & Olufsen BeoPlay H8i – ružové, ktoré vám poskytnú bezdrôtovú slobodu bez zvukových kompromisov. Slúchadlá prinášajú povestný zvuk dánskeho výrobcu audiovizuálnej elektroniky Bang & Olufsen a luxusné materiály pri zachovaní nízkej hmotnosti. Podľa slov spoločnosti tento model stelesňuje všetky prednosti značky Bang & Olufsen. S hmotnosťou 225 gramov patria Bang & Olufsen BeoPlay H8i k najľahším slúchadlám s aktívnym potlačením okolitého hluku na trhu. Pohodlné sú aj pri dlhom počúvaní, takže si zvukový zážitok vychutnáte dosýta. O kvalitný prenos hlasu pri telefónnych hovoroch sa postarajú dva integrované mikrofóny.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Bang & Olufsen BeoPlay H8i, Pink 

  • Vďaka aktívnemu potlačeniu hluku bude každý okolitý hluk vytesnený
  • Vyrobené z kvalitných materiálov (jahňacia kože, pamäťová pena, eloxovaný hliník)
  • Výdrž batérie až 30 hodín
  • Po vybití stačí k slúchadlám pripojiť kábel
  • Dotykové ovládanie, ktoré funguje aj cez rukavice
  • Senzor priblíženia vypne slúchadlá bez jediného dotyku
  • Nízka hmotnosť: iba 225 gramov

Bang & Olufsen BeoPlay H8i PONÚKNU PRÉMIOVÝ ZVUK
Aktívne potlačenie hluku náhlavných slúchadiel

Náhlavné slúchadlá Bang & Olufsen BeoPlay H8i majú pokročilé aktívne potlačenie hluku. ANC vám umožní ponoriť sa do hudby a nebyť vôbec ničím rušení. Ak sa prechádzate po rušných uliciach mesta, stačí aktivovať Transparency režim a môžete vnímať všetko dianie okolo vás. 

MODERNÝ DIZAJN A KVALITNÉ SPRACOVANIE
Zaistite svojim ušiam komfort a kvalitné počúvanie

Materiály a prvotriedne spracovanie slúchadiel na uši Bang & Olufsen BeoPlay H8i urobia dojem už na prvý pohľad. Prírodná pamäťová pena jemne spočíva na ušiach a je odetá do starostlivo vybranej jahňacej a hovädzej kože. Skvele ju doplňuje opatrne leštený a eloxovaný hliník. Skrátka na tieto najpokročilejšie slúchadlá sú dizajnéri hrdí a zaiste to nebude inak ani vo vašom prípade. Zvuk je veľmi čistý a nie je zasiahnutý žiadnymi syntetickými úpravami, nemusíte sa teda obávať ani prepálených basov. Je vždy jasný a objavíte v ňom aj jemné detaily, ktoré vám predtým unikali.

VÝDRŽ BATÉRIE
30 hodín špičkovej hudby

Hudbu zo slúchadiel cez hlavu Bang & Olufsen BeoPlay H8i si aj napriek zapnutej funkcii aktívneho potlačenia hluku a zapnutým Bluetooth užijete až 30 hodín na jedno nabitie. To stačí na väčšinu diaľkových letov. Ak sa vám však batéria predsa len vybije, pripojte kábel (súčasťou balenia) a môžete v počúvaní pokračovať. 

OVLÁDANIE
Dotykový panel slúchadiel s mikrofónom BeoPlay H8i

Zásluhou dotykového rozhrania budete mať pod kontrolou všetky funkcie slúchadiel s mikrofónom Bang & Olufsen BeoPlay H8i. Všetko sa ovláda ľahkým dotykom na intuitívnom dotykovom paneli na pravom slúchadle. Skvelou správou je, že panel funguje aj cez rukavice. Jednoduchými gestami zapnete alebo vypnete hudbu, aktivujete tlmenie okolitého hluku, prijmete hovory, prepnete skladby, upravíte hlasitosť a ešte oveľa viac. Náhlavné slúchadlá Bang & Olufsen BeoPlay H8i sú navyše vybavené senzorom priblíženia, vďaka čomu sa vypnú bez jediného dotyku, stačí ich len zložiť z uší.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Ružová

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Otočné mušle

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 22 000 Hz
Impedancia 21 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Hmotnosť

Hmotnosť 215 g
Kód:  BEO015d4
Produktové číslo:  1645152
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11