Obnoviť stránku

BeoPlay H7 Brown

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H7 Brown

Luxusné bezdrôtové slúchadlá BeoPlay H7 majú 40mm meniče a poskytnú dynamický zvuk bez káblov. Dotykovým ovládaním na pravej mušli možno prechádzať medzi skladbami, nastavovať hlasitosť i prijímať hovory. Svoju hudbu si vychutnáte celých 20 hodín na jedno nabitie.

kľúčové vlastnosti

  • Luxusné materiály z jahňacej kože a eloxovaného hliníka
  • Hmotnosť 280 g umožňuje pohodlné počúvanie veľa hodín
  • Dotykový ovládací panel z hliníka ponúkne jednoduché ovládanie hudby a hovorov
  • Výdrž na jedno nabitie až 20 hodín
  • Podpora bezstratového kodeku aptX a AAC

Jahňacie kože a hliník

Dánsky výrobca audiovizuálne elektroniky Bang & Olufsen je známy luxusnými výrobkami z prvotriednych materiálov a bezchybným dielenským spracovaním. BeoPlay H7 nie je výnimkou, a tak sa môžete tešiť na hliník a jemnú jahňacie kožu v dizajne Jakoba Wagnera. Pamäťová pena náušníkov dobre sadne, čo spolu s hmotnosťou iba 280 g znamená pohodlie po celú dobu počúvania.

Počúvanie až 20 hodín

BeoPlay H7 obsahujú 40mm dynamické meniče a zabudovaný adaptér Bluetooth 4.2 s podporou kodeku aptX a AAC. To vám umožní počúvanie presláveného zvuku Bang & Olufsen s jemnými detailmi. Poteší dlhá výdrž na jedno nabitie až 20 hodín, čo stačí aj na diaľkové lety. A až vám batéria predsa len dôjde pripojte audio alebo vymeňte batériu a za 2,5 hodiny sú znovu plne nabitá.

dotykové ovládanie

Všetky funkcie budete mať pod kontrolou vďaka dotykovému hliníkovému panelu na pravom náušníku. Ovláda sa ľahkým dotykom a jednoduchými gestami zapnúť alebo vypnúť hudbu, preskočíte medzi skladbami, nastavíte hlasitosť alebo prijmete hovor. Obmedzovať sa nemusíte ani v zime, dotykové ovládanie totiž funguje aj s nasadenými rukavicami.

Doplňujúce informácie:

Funkcie a vlastnosti:
Slúchadlá je možné používať aj s dodávaným audio káblom
Pasívne izolácia hluku
Dotykové ovládanie funguje aj s rukavicami

Súčasť balenia:
Bezdrôtové slúchadlá BeoPlay H7
Audio kábel s 3,5mm mini jack konektorom
USB <-> micro USB kábel
štartové príručka

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Hnedá
Kód:  BEO014j1
Produktové číslo:  1643066
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04