Obnoviť stránku

BeoPlay H6 2nd Generation Black

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H6 2nd Generation Black

Druhá generácia luxusných bezdrôtových slúchadiel BeoPlay H6 prináša nepatrné dizajnové zmeny a vylepšený zvuk, o ktorý sa starajú 40 mm reproduktory s neodymovými magnetmi. Honosia sa luxusným dizajnom z hliníka a jahňacej kože, ktorá spolu s pamäťovou penou poskytuje výborný komfort.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné materiály z jahňacej kože a eloxovaného hliníka
  • Reprodukciu zvuku štúdiovej kvality zaisťujú 40 mm reproduktory s neodymovými magnetmi
  • Otočné, naklopiteľné a nastaviteľné mušle
  • Flexibilný kábel je možné pripojiť do ľavej, alebo pravej mušle
  • Hmotnosť 230 g umožňuje pohodlné počúvanie veľa hodín

Jahňacia koža a hliník

Dánsky výrobca audiovizuálnej elektroniky Bang & Olufsen je známy luxusnými výrobkami z prvotriednych materiálov a bezchybným dielenským spracovaním. BeoPlay H6 2nd generation nie je výnimkou, a tak sa môžete tešiť na hliník a jemnú jahňacie kožu s pamäťovou penou. Z hovädzej kože je tiež vonkajšia časť hlavového mostu, vnútorná časť je zhotovená z jemnej textílie, vyplnenej mäkkým čalúnením. Mušle sú navyše otočné, naklopiteľné a nastaviteľné, takže priľnú k hlave akéhokoľvek tvaru. V tejto súvislosti poteší hmotnosť len 230 gramov, ktorá sa tiež podpisuje na pohodlnom nosení.

Zvoľte si stranu

BeoPlay H6 2nd Generation sú vybavené 40 mm dynamickými meničmi a zabudovaným adaptérom Bluetooth. Jedno káblové vedenie umožňuje pripojenie vstupného audio kábla do ľubovoľnej mušle, rozhodnutie je tak na vás, či do pravej, alebo ľavej. Po pripojení kábla z vášho prehrávača do prvej mušle môže zároveň cez konektor na druhej mušli vychádzať. Podeľte sa s priateľmi o hudbu, ktorú práve počúvate! Slúchadlá sa dodávajú s 1,2 m káblom s tenkým modulom ovládania a zabudovaným mikrofónom.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  BEO014d
Produktové číslo:  1642926
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01