Obnoviť stránku

BeoPlay H5 Black

3,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H5 Black

Premyslené, moderné tvary sú výrobkom značky Bang & Olufsen vlastné rovnako tak, ako výnimočné akustické vlastnosti a nekompromisná kvalita spracovania. Bezdrôtové štupľové slúchadlá BeoPlay H5 vás oslobodia od káblov a už v prvých minútach počúvania vám doprajú pocit, že ste svoje peniaze nemohli investovať lepšie. Môžete ísť behať, cestovať po meste, len tak odpočívať doma... a slúchadlá vám nebudú prekážať. Pre každú z týchto príležitostí je navyše v Beoplay aplikácii pripravený zvukový profil. Pohrať sa v nej ale môžete tiež s ekvalizérom, uložiť si obľúbenú predvoľbu a dokonca k predvoľbám pristupovať z Apple Watch. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové bezdrôtové štuple od Bang & Olufsen
  • Prémiové spracovanie aj zvuk
  • Odolný, textíliou opletený kábel spájajúci obe slúchadlá za hlavou
  • Magnetické kontakty pre nabíjanie a spojenie napr. okolo krku
  • Integrované diaľkové ovládanie
  • Mikrofón pre telefónne hovory
  • 5 hodín výdrž batérie
  • Spolupracuje s Beoplay aplikáciou pre zariadenia s iOS a Android
  • Bluetooth 4.2 s aptX a AAC kodeky

Praktické magnetické konektory

V každom slúchadle je integrovaný magnet, ktorý obe slúchadlá šikovne spája. Môžete si ich tak pripnúť okolo krku bez strachu o ich stratu, navyše sa týmto spôsobom slúchadlá vypnú a šetrí sa batéria. Magnetické kontakty slúžia tiež na pripojenie ku kubickej dobíjacej jednotke. Slúchadlá do nej stačí pripojiť na 2 hodiny a získate 5 hodín počúvania zo zabudovaných Li-Ion akumulátorov. Praktickým ovládačom umiestneným na kábli vybavíte hovory, hlasové vyhľadávanie aj hudobný prehrávač. Prepojenie s telefónom zabezpečuje Bluetooth 4.2 s aptX a AAC kodeky, ktoré ručia za bezstratový prenos zvuku.

Unikátne opletenie kábla

Tvarom aj veľkosťou sa dodávané náušníky prispôsobia každému uchu. Vybrať si môžete medzi štyrmi silikónovými nadstavcami a priedušnými športovými nadstavcami s membránou, ktorá zabráni styku elektroniky s vlhkosťou. Kryt slúchadiel je vyrobený z textúry gumy a polyméru, odolného voči prachu a potu aj opotrebovaniu. Textilné opletenie spájajúce kábel bolo inšpirované teniskami a poskytuje slúchadlám ako celku záruku dlhej životnosti. 

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prijímanie hovorov
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné štuple

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Na kábli

Batéria

Maximálna výdrž batérie 5 h
Nabíjanie akumulátora microUSB

Hmotnosť

Hmotnosť 18 g
Kód:  BEO013f
Produktové číslo:  1643426
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18