Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BeoPlay H4 Black

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H4 Black

Chcete pri počúvaní na cestách len to najlepšie? Tieto prémiové bezdrôtové slúchadlá od renomovanej dánskej firmy Bang & Olufsen vás určite uchvátia. Starostlivo vybrané materiály zahŕňajú jahňaciu kožu, textil, hliník, nehrdzavejúcu oceľ a opletený odpojiteľný kábel. Výsledkom je jednoduchý, ale veľmi moderný dizajn, ktorý sa hodí do každého prostredia. Zvuk slúchadiel BeoPlay H4 Black je jednoducho ohromujúci, pretože či už počúvate hudbu, alebo telefonujete, nedochádza k žiadnemu skresleniu zdroja zvuku. A to bez ohľadu na to, či používate pripojenie cez Bluetooth alebo cez kábel. Rovnako pôsobivá je aj výdrž batérie - bez kábla sa zaobídete až neuveriteľných 19 hodín.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel BeoPlay H4 Black

  • Špičkové bezdrôtové slúchadlá pre každodenné použitie
  • Možnosť počúvania bezdrôtovo aj s káblom
  • Decentný dizajn, prémiové materiály
  • Opletenie odpojiteľného kábla bráni jeho zamotaniu
  • Zvuk nie je skreslený ani pri počúvaní cez Bluetooth (Bluetooth 4.2, AAC codec)
  • Zabudovaný mikrofón spríjemní telefonovanie
  • Akumulátor s kapacitou 600 mAh vystačí až na 19 hodín počúvania
  • Dobíjanie USB káblom (je súčasťou balenia) trvá cca 2,5 hodiny
  • Na pravej mušli nájdete tri tlačidlá pre ovládanie párovania, prehrávanie a hovory

Prémiové materiály, prémiový zvuk s BeoPlay H4 Black

Vďaka pokročilej bezdrôtovej technológii teraz pri bezdrôtovom počúvaní nedochádza k žiadnemu skresleniu zvuku. Vďaka impozantnej výdrži batérie si teraz vychutnáte slobodu bez kábla až impozantných 19 hodín. Rozmerné 40 mm meniče a vynikajúca izolácia okolitého hluku vás nechajú užiť si každý detail vašich skladieb. Vďaka náušníkom z jahňacej kože bude nosenie slúchadiel BeoPlay H4 Black príjemné aj po dlhú dobu.

Ovládanie vždy po ruke

Za dojmom, ktorý na vás bezdrôtové slúchadlá BeoPlay H4 Black urobia, nezaostáva ani ich funkčnosť. Okrem citlivého všesmerového mikrofónu pre telefónne hovory máte k dispozícii tri funkčné tlačidlá. Tie sa nachádzajú na pravej mušli a slúžia na Bluetooth párovanie, ovládanie audia (zastavenie a spustenie, posun späť a dopredu), ovládanie hlasitosti, ovládanie hovoru (odpovedať/ukončiť) a k aktivácii mikrofónu. Pre ešte príjemnejšie zvukové zážitky si môžete stiahnuť aplikáciu Beoplay App pre Android alebo iOS.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  BEO013e4
Produktové číslo:  1643826
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02