Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bang & Olufsen BeoSound 1 Alu

Bang & Olufsen BeoSound 1 Alu

Bang & Olufsen BeoSound 1
Prepracovaný dizajn v hliníkovom obale

Prenosný reproduktor Bang & Olufsen BeoSound 1 nájde uplatnenie u pestrej škály používateľov. Každého poteší 360° ozvučenie, ktoré vyplní celú miestnosť kvalitným zvukom. Dojem na vás urobí harmonický zvuk, ale aj špecifický dizajn reproduktora. BeoSound 1 sa postará o bezdrôtové streamovanie vašej obľúbenej hudby prostredníctvom Bluetooth 4.2. Vďaka Google Assistant môžete reproduktor Bang & Olufsen BeoSound 1 ovládať svojím hlasom. S funkciou Multiroom prepojíte reproduktory vo vašej domácnosti prostredníctvom WiFi siete a budete si môcť púšťať hudbu v celej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti reproduktora Bang & Olufsen BeoSound 1 Alu

  • 360° ozvučenie vyplní zvukom celú miestnosť
  • Vyrobený z kvalitného hliníka
  • Jemný a hlasný zvuk vďaka Acoustic Lens
  • Výdrž batérie až 12 hodín
  • Možnosť hlasového ovládania Google Assistant
  • Funkcia Multiroom vám umožní prepojiť všetky reproduktory vo vašej domácnosti
  • Unikátny dizajn vkusne doplní akýkoľvek interiér

ZVUK
Pokročilá akustická technológia

Vďaka technológii Acoustic Lens zažijú vaše uši hudobnú slasť v podobe sférického zvuku, ktorý je prekvapivo hlasný a jemný. Bezdrôtový reproduktor BeoSound 1 môžete bezproblémovo umiestniť kamkoľvek a stále bude plniť každý kút vašej miestnosti kvalitným zvukom.

DIZAJN
Bezchybnosť z každého uhla

Reprák BeoSound 1 nevyzerá ako žiadny iný bezdrôtový reproduktor. Je vyrobený z kvalitného hliníka a jeho kompaktný dizajn a hladký povrch sa bezproblémovo prispôsobí vášmu interiéru.

VSTAVANÁ BATÉRIA
Až 12 hodín ikonickej hudby

Vezmite si hudbu kamkoľvek budete chcieť. Bluetooth reproduktor BeoSound 1 zvládne vďaka vstavanej batérii prehrávať hudbu na jedno nabitie až 12 hodín naraz. Vďaka tomu možno reprobedňu Bang & Olufsen BeoSound 1 premiestniť do akejkoľvek miestnosti práve budete chcieť.

GOOGLE ASSISTANT
Ovládanie WiFi reproduktora BeoSound 1 pomocou hlasu

Ovládajte WiFi reproduktor BeoSound 1 jednoducho pomocou hlasu s Google Assistant. Môžete bez najmenšej námahy prehrávať obľúbenú hudbu, ovládať hlasitosť, vyhľadávať informácie, ovládať inteligentné zariadenia vašej domácnosti a mnoho ďalšieho.

MULTIROOM
Prepojenie domácich reproduktorov

Pripojte svoje reproduktory cez WiFi a vytvorte tak systém prehrávania hudby v každej miestnosti vášho domova. Multiroom reproduktor funguje so všetkými hudobnými službami. Bang & Olufsen BeoSound 1 sa spojí dokonca aj s inými značkami reproduktorov.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.2

Charakteristika

Frekvencia do 24 300 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom
Streamovacie služby Spotify, Deezer

Batéria

Maximálna výdrž batérie 16 h

Rozmery soundbaru

Šírka 16,2 cm
Hĺbka 32,7 cm
Výška 16,2 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 3,5 kg

Určenie

Určenie K TV
Kód:  BEO003h1
Produktové číslo:  1666412
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14