Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Beko WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1

Príslušenstvo k tovaru

Beko WTV 8735 XC0ST + BEKO DPY 8506 GXB1

Na našom e-schope je pre vás pripravený dizajnovo ladiaca súprava práčky WTV 8735 XC0ST a sušičky DPY 8506 GXB1 od známej a obľúbenej spoločnosti Beko. Obidva spotrebiče spadajú do energetickej triedy A+++ a počas svojej prevádzky vám ušetria nemalé finančné výdavky. Určite oceníte aj rad moderných technológií a intuitívne ovládanie. Čerešničkou na torte je aj pekný dizajn spotrebičov. Vykurovacie teleso, ktorým je práčka vybavená, je kryté vrstvou niklu. Vďaka tomu je skvele chránené pred vodným kameňom a koróziou. V porovnaní s bežnými telesami je životnosť až 100× vyššia. Nesmieme zabudnúť ani skvelý Aquawave bubon sušičky bielizne, ktorý je ku všetkým druhom oblečenia maximálne šetrný. 

Kľúčové vlastnosti práčky Beko WTV 8735 XC0ST

  • Spotrebič spadajúci do en. triedy A+++
  • Určená pre 8 kg bielizne
  • Nízka spotreba i hlučnosť
  • Dlhá životnosť invertorového motora ProSmart
  • Program Denná Express vyperie iba za 28 minút
  • Funkcia AquaFusion zaručí využitie pracieho prostriedku na 100 %
  • Automatický program sám rozpozná množstvo, typ aj zašpinenie vašej bielizne

Srdcom práčky je vychytaný motor

Práčka WTV 8735 XC0ST je vybavená invertorovým motorom ProSmart, ktorý šetrí elektrinu, znižuje hlučnosť prevádzky a garantuje dlhú životnosť. Prevádzku bubna práčky navyše zvládne prispôsobiť tak, aby bola pre vaše oblečenie čo najšetrnejšia. Nenechajte sa rušiť pri odpočinku pri televízore alebo kedykoľvek inokedy, keď si chcete doma užívať pokoj. Veľkou prednosťou tohto modelu je prítomnosť automatického programu, ktorý sám rozpozná množstvo, typ aj zašpinenie vašej bielizne a vyberie ten najvhodnejší režim prania. Ušetrí vám tak veľa vrások s nastavovaním práčky. Ak použijete vhodný medzikus, práčku môžete postaviť na svoju sušičku a ušetriť tak vo svojej domácnosti cenné miesto. 


Kľúčové vlastnosti sušičky DPY 8506 GXB1

  • Energetická trieda A+++
  • Učené pre 8 kg bielizne
  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Automatická ochrana proti pokrčeniu
  • BLDC motor a antikorový bubon Aquawave
  • Možné inštalovať na práčku (s voliteľným medzikusom)
  • 16 programov
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Šetrný program na vlnu
  • Nočný program

Jednoduché ovládanie sušičky DPY 8506 GXB1

Sušička Beko DPY 8506 GXB1 si ľahko poradí so všetkými typmi textílií bez toho, aby došlo k ich pokrčeniu či poškodeniu. Antikorový bubon Aquawave je vytvorený s ohľadom na šetrné sušenie, takže do jeho starostlivosti môžete zveriť aj chúlostivé materiály. Pre vašu bielizeň je pripravených 16 programov, ktoré si poradia s džínsovinou, košeľami, bavlnou, syntetikou, vlnou i detským oblečením. S týmto spotrebičom využijete i funkciu odloženého štartu sušenia v rozmedzí 0 do 24 hodín. Navyše je sušička vďaka detskej zámke maximálne bezpečná, aj keď sa okolo nej túlajú vaše ratolesti. Určite oceníte aj prítomnosť nočného program, ktorý je až o 50 % tichší ako štandardné denné programy.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh/annum

Farba sušičky

Farba Biela

Farba práčky

Farba Biela

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Detská poistka
Technológie práčky Aquaoverflow, SteamCare
Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Vnútorné osvetlenie, Voliteľný smer otvárania dvierok, Detská poistka

Rozmery sušičky

Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 61 cm

Rozmery práčky

Výška 84 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 64 cm
Kód:  BESET012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01