Obnoviť stránku

BEKO WRE7511XWW

2,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BEKO WRE7511XWW

Práčka s predným plnením BEKO sa špecializuje na šetrné pranie. Nemusíte mať obavy jej zveriť ako vlnu, tak hodváb. Vďaka programu na ručné pranie odstráni nečistoty aj z kašmíru a bez poškodenia. Jej výhodou je tiež rýchly program, ktorý zvládne vyprať plnú práčku za 28 minút na 30 °C. Kvalitu prania zaisťuje program DrumClean, ktorý vyčistí dokonale práčku od nečistôt či zvyškov pracieho prášku. Aj keď je práčka BEKO úzka, pomocou medzikusu na ňu môžete postaviť sušičku až s hĺbkou 54 cm. S certifikovaným programom Woolmark si môžete trúfnuť aj na pranie vlnenej bielizne. Oceníte schopnosť práčky BEKO si zapamätať stav, kde skončila, v prípade výpadku prúdu. Po naskočení prúdu bude pokračovať automaticky v programe.

Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením BEKO WRE7511XWW

  • Práčka s predným plnením BEKO na šetrné pranie jemných tkanín
  • Denný Express – rýchly program za 28 minút
  • Program DrumClean odstráni z bubna všetky nečistoty
  • Možnosť postavenia sušičky pomocou medzikusu
  • Na pranie vlny je pripravený certifikovaný program Woolmark
  • Pri výpade prúdu práčka BEKO nadviaže tam, kde skončila
  • Má odložený štart, LED ukazovateľ priebehu programu

S práčkou BEKO vždy čistý bubon

Práčka BEKO má špeciálny program DrumClean, ktorý zvládne odstrániť z bubna všetky nečistoty, zvyšky prášku alebo aviváže aj jemné vlákna. Program DrumClean používa rýchle a prudké pohyby vody, tým odstráni všetky nežiadúce nečistoty. Vďaka tomuto programu bude vaša bielizeň vždy dokonale vypraná. Práčka BEKO tak zostane v perfektnom stave, čo sa prejaví na kvalite prania a taktiež dĺžke životnosti.

Práčka BEKO bez problémov vyperie aj vlnu

Ak máte obavy prať v práčke vlnu, s práčkou BEKO si na to môžete v kľude trúfnuť. Vďaka certifikovanému programu WoolMark vyperie vaše vlnené oblečenie s dokonalou starostlivosťou. Bielizeň si zachová svoj tvar aj hebkosť, ani plstnatenia sa nemusíte báť. Práčka BEKO používa pomalé a šetrné pohyby, ktoré vašu vlnenú bielizeň dokonale vyperú, ale neublížia jej.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 15

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Rýchly program

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  BEPR86
Produktové číslo:  7321030001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17