Obnoviť stránku

BEKO WMY 91443 LB1

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO WMY 91443 LB1

Vysoko efektívny a komfortný pomocník v boji so špinavou bielizňou. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka dokáže vyprať až 7 kilogramov bielizne naraz. Predstavuje ekonomicky aj energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Automaticky uzatvára odvod vody, a preto nedochádza k odtekaniu pracieho prostriedku skôr, ako sa prášok aj aviváž úplne vstrebe.
Práčka disponuje 16 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napríklad systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Nespornou prednosťou je praktická funkcia odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces je možné pohodlne naplánovať dopredu.
Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panela s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje LCD displej a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok. Vďaka veľmi nízkej hlučnosti pri praní aj odstreďovaní sa môžete počas pracieho procesu nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. Kúrenie Hi-Tech je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni pred koróziou. Jeho životnosť je až 100-krát vyššia v porovnaní so štandardnými vykurovacími telesami. Preto nie sú potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu alebo usadzovaniu vodného kameňa.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 75 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Rýchly program, Displej

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1250q
Produktové číslo:  WMY91443LB1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18