Obnoviť stránku

BEKO WMY 61283 CS PTLB2

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO WMY 61283 CS PTLB2

Práčka BEKO WMY 61283 SK PTLB2 je vysoko efektívny a komfortný pomocník v boji so špinavou bielizňou. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka dokáže vyprať v jednej várke až 6 kilogramov bielizne naraz. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Aj veľké predmety, ako sú deky a plachty, môžete ľahko vyprať vďaka veľkému plniacemu otvoru s veľkosťou 34 cm.
Práčka disponuje 16 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napríklad systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Pre všetkých milovníkov chlpatých domácich miláčikov je pripravená inovatívna technológia používaná v spotrebičoch Beko, s ktorou už nebudete mať starosti s chlpmi na oblečení. Nespornou prednosťou je tiež praktická funkcia odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces tak možno pohodlne naplánovať dopredu.
Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panela s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehľadne informuje LCD displej a priebeh prania možno kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok. Ďalej nie sú potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa, pretože kúrenie práčky je pokryté vrstvou niklu, ktorý predlžuje jeho životnosť, je tak až 100-krát vyššia.

 

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 64 kg

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 50 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1250s
Produktové číslo:  WMY61283CSPTLB2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12