Obnoviť stránku

BEKO WMB 61232 CS PTM

4,7 24 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BEKO WMB 61232 CS PTM

Pomôže všetkým domácnostiam s deťmi alebo domácimi miláčikmi

BEKO WMB 61232 CS PTM je moderný a komfortný pomocník na špinavú bielizeň. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka umožní vyprať až 6 kg bielizne naraz. S hĺbkou 45 cm je táto práčka vhodná aj do malých priestorov. Práčka je vybavená systémom Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty a alergény. Špeciálny PET program je zase určený všetkým, ktorí doma majú domácich miláčikov.


BEKO WMB 61232 CS PTM

15 programov, odložený štart & nízka spotreba

Práčka disponuje 15 unikátnymi programami navrhnutými tak, aby bolo dokonale postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Výhodou je možnosť odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Všetky nastavenia sa zobrazujú na LCD displeji a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou sú ochrana proti pretečeniu i kontrola vyváženosti náplne v bubne. Na práčke môžete nastaviť počet otáčok, predpieranie alebo express pranie. Beko WBM patrí do energetickej triedy A++ a spotrebuje len 40 litrov vody pri jednom pracom cykle.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 62 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 15

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 45 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1250e2
Produktové číslo:  WMB61232CSPTM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18