Obnoviť stránku

BEKO WMB 51032 CSPT

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BEKO WMB 51032 CSPT

Spredu plnená práčka BEKO WMB 51032 je nenahraditeľný spoločník do každej domácnosti. Pranie nebolo nikdy jednoduchšie. Naplňte zariadenie až 5 kilogramami bielizne a potom sa už nerušene oddávajte inej aktivite. 15 pracích programov sa postará o absolútne dokonalé výsledky presne podľa vašich predstáv. Majitelia domácich maznáčikov navyše ocenia funkciu PET, ktorá pomáha odstrániť nežiaduce chlpy z vášho oblečenia.

Nehospodárne nakladanie s pracími prostriedkami a vodou je minulosťou. Prístroj je vybavený niekoľkými technológiami, ktoré zreteľne znižujú výdavky spojené s praním. Jednoducho povedzte stop zbytočnému plytvaniu. Vďaka automatickému riadeniu spotreby vody aparát prispôsobí jej obsah v bubne váhe a druhu látky. Samozrejmosťou je AquaFusion, ktorý zamedzí neekonomickému vyplavovaniu prášku alebo aviváže s vytekajúcou vodou. To všetko spoločne s energetickou triedou A++ robí z BEKO WMB 51032 nepostrádateľného partnera, ktorého si doslova zamilujete, a ktorý nezaťaží vašu peňaženku.

Prístroj navyše disponuje zabudovaným Hi-Tech kúrením, ktoré je pokryté vrstvou niklu. Tá ho dokonale chráni pred koróziou, a tým preukázateľne predlžuje jeho životnosť.

 

 

Programy:
BabyProtect, Bavlna Bavlna Eco, Mini, Mini 14, Mix 40, Vlna, Tmavá bielizeň, Košele, Syntetika, Ručné pranie, Plákanie, Odstreďovanie a vypúšťanie, Samočistiaci program Self Clean, Šport

Funkcia:
Predpierka, Express, PET odstránenie zvieracej srsti

Ročná spotreba elektrickej energie:
148 kWh/rok

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 41,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1250m
Produktové číslo:  WMB51032CSPTY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04