Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEKO WITV8712X0W

- 10 rokov záruka na motor po registrácii
5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
558,90 €

BEKO WITV8712X0W

Vstavaná práčka BEKO WITV8712X0W patrí do úspornej energetickej triedy C. Práčka disponuje kapacitou na 8 kg bielizne (program EKO 40°-60°) a vážená spotreba vody na cyklus je 41 litrov vody. Netrápte sa praním v ruke, keď môžete v práčke BEKO prať aj tkaniny ako je hodváb, či kašmír. Tento model dokáže byť naozaj ohľaduplný aj k vašim najcennejším kúskom oblečenia. K dispozícii je dokonca aj Program Hygiene. Ten si obľúbia najmä mamičky a tí z nás, ktorí majú citlivú pokožku. Priebeh programu je upravený tak, aby perfektne odstránil väčšinu baktérií, mikroorganizmov, peľov a ďalších alergénov.


Kľúčové vlastnosti vstavanej práčky BEKO WITV8712X0W

  • Výkonná práčka s predným plnením, bielej farby
  • Patrí do energetickej triedy C
  • Dokáže vyprať až 8 kg bielizne (program EKO 40°-60°)
  • Emisie hluku šíreného vzduchom: A
  • Ponúka 15 praktických programov
  • ProSmart invertorový motor je maximálne efektívny
  • LED displej
  • Výber rýchlosti odstreďovania (1 400 ot./min)
  • Detská poistka
  • Odložený štart
  • Špeciálny bubon AquaWave na šetrné pranie
  • Program na ručné pranie a šport

Program na ručné pranie

O niektoré druhy tkanín ako napríklad hodváb, či kašmír je nutné sa starať veľmi opatrne. Vstavaná práčka s predným plnením BEKO WITV8712X0W vám so všetkým pomôže, disponuje totiž programom na ručné pranie, ktorý je upravený tak, aby šetrne odstránil nečistoty z najjemnejšej bielizne, a to bez poškodenia a s perfektným výsledkom.

Program na športové oblečenie

Práčka s predným plnením BEKO WITV8712X0W dokáže šetrne vyprať všetko športové oblečenie, dokonca aj to membránové. Funkčnosť materiálu zostáva zachovaná. Oblečenie je však šetrne zbavené všetkých nečistôt a pripravené na ďalšie športové zážitky.

Špeciálny bubon AquaWave na šetrné pranie

Nebojte sa o svoje oblečenie a najmä o obľúbené kúsky. Spredu plnená práčka BEKO WITV8712X0W disponuje špeciálnym bubnom AquaWave so špeciálnym vzorom bubna, s ktorým sa nemusíte báť ani poškodenia silonových pančúch. Bubon sa šetrne postará o dôkladné vypranie vášho oblečenia, ktoré bude stále vyzerať ako nové!

Fast+ funkcia na rýchlejšie pranie

Ak práve nemáte veľa času, máme pre vás skvelú správu. Zabudovaná práčka BEKO WITV8712X0W vám ponúka praktickú funkciu Fast+. S touto prídavnou funkciou môžete niektoré programy zrýchliť až o viac ako polovicu, takže môžete prať tak rýchlo, ako práve potrebujete.


Hygienicky čistá bielizeň

Ak máte citlivú pokožku alebo trpíte ekzémami, práčka BEKO WITV8712X0W má pre vás pripravený program Hygiene, vďaka ktorému vám všetky tieto starosti odpadnú. Priebeh programu je upravený tak, aby perfektne odstránil väčšinu baktérií, mikroorganizmov, peľov a ďalších alergénov. Výsledkom je hygienicky čistá bielizeň, ktoré bude šetrná ku každej pokožke.


Stále čistá práčka BEKO

Spredu plnená práčka BEKO WITV8712X0W dokáže šetrne vyprať vašu bielizeň, ale myslí aj sama na seba. Inteligentný program DrumClean je zostavený tak, aby rýchlymi a prudkými pohybmi vody odstránil všetky zvyšky prášku, nitiek a aviváže. Práčka bude krásne čistá a pripravená na ďalšie použitie.

Vstavaná práčka BEKO ponúka program na vlnu

Aj o vaše obľúbené svetre je vynikajúco postarané. Certifikovaný program WoolMark slúži na pranie vlny a postará sa o to, aby ste mali svoj obľúbený sveter šetrne vypraný. Práčka BEKO pomalými a šetrnými pohybmi vyperie sveter tak, aby si zachoval tvar a bol príjemný na dotyk.

Rýchly program prania za 14 minút

Ak potrebujete rýchlo vyprať svoj obľúbený kus oblečenia a mať ho pripravený na večernú oslavu, je pre vás pripravený program Xpress Super Short, ktorý dokáže vyprať až 2 kg bielizne za iba 14 minút. Kým sa teda vyberiete na oslavu, máte svoje obľúbené oblečenie pripravené.

Automatický reštart pri výpadku elektriny

Ak vám práve vypadol elektrický prúd, nezúfajte. Práčka BEKO WITV8712X0W si zapamätá, kde pred výpadkom skončila a automaticky bude po pripojení k elektrine pokračovať. Nestane sa vám teda, že by ste museli prať odznova. Bielizeň sa vďaka tomu vyperie, ako keby žiadny výpadok neexistoval.

Aqua Fusion na 100 % využitie pracieho prostriedku

Vedeli ste, že u bežných práčok uniká časť pracieho prostriedku do odpadu ešte pred začiatkom prania? To sa vám s práčkou BEKO WITV8712X0W nestane. Práčka je totiž vybavená AquaFusion technológiou, vďaka ktorej sa použije 100 % nadávkovaného pracieho prostriedku.

Hi-tech ohrievanie práčky BEKO

Práčka BEKO WITV8712X0W je vybavená Hi-tech ohrievaním, ktoré zaručuje dlhú funkčnosť. Proti korózii a vodnému kameňu ho chráni poniklovaná vrstva, vďaka ktorej má až 100× vyššiu životnosť oproti štandardným ohrievacím telesám.


15 programov:
Bavlna Eco, Bavlna, Syntetika, Mini14, Mix, Jemné, Pláchanie, Odstreďovanie, Páperové oblečenie, Košele, Tmavé/Jeans, Vlna – certifikát Woolmark/Ručné pranie, Hygiene, Outdoor/Šport, Spodná bielizeň

Rozmery:
Výška: 82 cm
Šírka: 60 cm
Hĺbka: 57,5 cm


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda C
Spotreba energie (pranie a sušenie) 62 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 62 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 8 kg
Kapacita práčky (pranie) 8 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 41 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 41 l
Doba trvania (pranie a sušenie) 218 min (3,63 h)
Doba trvania (pranie) 218 min (3,63 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Vstavaný model
Počet programov 15

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 56 cm
Šírka 60 cm
Výška 82 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi

Hmotnosť

Hmotnosť 72 kg

Farba práčky

Farba Biela

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  BEPR091
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7178441800
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03