Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEKO RCSA 365 K30XP

4,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO RCSA 365 K30XP

Moderná kombinovaná chladnička BEKO RCSA 365 K30XP sa chváli veľmi tichým chodom okolo 40 dB. Môžete ju tak mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. S celkovým úžitkovým objemom 346 litrov (233 litrov chladiaca časť a 113 litrov mraziaca časť) je vhodná aj pre početnejšiu rodinu. O komfortné používanie spotrebiča sa stará praktické antibakteriálne tesnenie, ktoré celý priestor chladničky pomáha udržiavať v hygienickej čistote. Jednoduchú orientáciu vnútri spotrebiča uľahčuje kvalitné LED osvetlenie.


EKO RCSA 365 K30XP

Chladnička BEKO RCSA 365 K30XP a jej kľúčové vlastnosti

  • Štyri police zo špeciálneho bezpečnostného skla
  • Veľmi tichý chod – vhodná voľba aj do kuchýň spojených s obývačkou
  • Antibakteriálne upravené tesnenie
  • Statické chladenie
  • Možnosť uspôsobenia políc & zmeny smeru, akým sa otvárajú dvierka
  • Antikorové vyhotovenie

Dostatok priestoru pre všetky druhy potravín

Vnútorný priestor chladničky je rozdelený policami z tvrdeného skla do štyroch oblastí. K dispozícii je aj držiak na fľaše. Tri police sú výškovo nastaviteľné a úložný priestor ponúkajú aj samotné dvierka. Nechýba ani štandardná zásuvka na ovocie a zeleninu. Kombinácia priehľadných poličiek a úsporné LED žiarivky dostatočne presvetlia celý vnútorný priestor chladničky a umožnia tak bezproblémový prehľad o skladovaných potravinách.


Objemná mraznička & dlhá akumulačná doba

Prekvapivo veľký priestor nájdeme aj v mraziacej časti. Využiť môžete až 113 litrov v troch oddelených priehradkách. Nespornou výhodou je veľmi dlhá akumulačná doba, počas ktorej vie chladnička BEKO K30XP zachovať všetky potraviny v zmrznutom stave, a to aj pri výpadku elektrického prúdu.

BEKO RCSA 365 K30XP

BEKO RCSA 365 K30XP

Antibakteriálny štít

Chladnička s mrazničkou BEKO je vybavená antibakteriálnym štítom, ktorý minimalizuje možnosť preniknutia baktérií do chladničky a mrazničky.

BEKO RCSA 365 K30XP

LED osvetlenie

Aby ste mali lepší prehľad o tom, čo máte v chladničke, disponuje BEKO RCSA 365 K30XP LED osvetlením, ktoré je zároveň šetrné pre vašu peňaženku. LED osvetlenie, na rozdiel od klasickej žiarovky, neprodukuje teplo, a tým prispieva k zníženiu spotreby elektriny.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 185,3 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 65 cm

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Doprava
Klimatická trieda SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 5 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 65 kg
Kód:  FAC27039
Produktové číslo:  RCSA365K30XP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04