Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEKO RCSA 240 M30W

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO RCSA 240 M30W

Čo takto veľmi úsporný spotrebič pre celú rodinu za priaznivú cenu? Moderná kombinovaná chladnička Beko RCSA 240 M30W sa môže pochváliť veľmi tichým chodom okolo 40 dB, takže ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. S celkovým úžitkovým objemom 229 litrov je vhodná pre stredne veľké rodiny. O komfortné používanie spotrebiča sa stará praktické antibakteriálne tesnenie, ktoré celý priestor nerezovej chladničky pomáha udržiavať v hygienickej čistote. Ľahkú orientáciu vo vnútri spotrebiča uľahčuje kvalitné LED osvetlenie.

Kľúčové vlastnosti chladničky RCSA 240 M30W

  • Tri sklenené police v chladiacej časti
  • Antibakteriálne upravené tesnenie
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Energetická trieda A++
  • Moderný dizajn

Veľká a úsporná chladnička Beko

Vnútorný priestor chladničky Beko s veľkosťou 142 litrov je efektívne rozdelený tromi sklenenými policami, z ktorých dve sa dajú výškovo nastaviť. Keď vezmeme do úvahy aj samotné dvierka, máme ďalšie tri poličky - jednu i pre skladovanie objemných fliaš. Nechýba ani štandardná zásuvka na ovocie a zeleninu. Kombinácia priehľadných poličiek a úsporné LED žiarivky dostatočne presvetlia celý vnútorný priestor a umožnia tak bezproblémový prehľad o vašich obľúbených potravinách.

Mraziaca časť chladničky Beko

Prekvapivo veľký priestor nájdeme aj v mraziacej časti spotrebiča Beko. Môžete tu využiť až 87 litrov v troch oddelených priehradkách. Nespornou výhodou je veľmi dlhá akumulačná doba, počas ktorej vie kombinovaná chladnička zachovať všetky potraviny v zmrznutom stave, a to aj pri poruche či výpadku elektrického prúdu. Výrobca uvádza až 16 hodín! Za 24 hodín zamrazí až 3,5 kg čerstvých potravín.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 153 cm
Šírka 54 cm
Hĺbka 60 cm

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Statické chladenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Klimatická trieda SN, ST

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 3,5 kg
Kód:  BECHL63
Produktové číslo:  7519620009
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14