Obnoviť stránku

BEKO MOB 20231 BG

1,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO MOB 20231 BG

Vstavaná mikrovlnná rúra bez rámčeka BEKO MOB 20231 BG je spotrebič nabitý modernými technológiami. Okrem iného sa môže pochváliť dotykovým otváraním dverí alebo automatickými programami. Na čelnej strane dominuje elektronický ovládací panel s čiernym sklom, ktorý sa stane ozdobou každej kuchyne.

Kľúčové vlastnosti

  • Dotykové ovládanie dvierok
  • Rýchly štart
  • Automatické varenie
  • Varenie vo viacerých krokoch
  • Detský zámok

Rýchly štart

Mikrovlnná rúra ponúka vnútorný objem 20 litrov a celkovo 5 úrovní ohrevu. Jedlo si pripravíte pomocou mikrovlnného varenia alebo mikrovĺn s grilom. Nechýba rozmrazovanie podľa času či hmotnosti a praktická minútka. Obľúbená je voľba rýchly štart, po aktivácii ktorej vyvinie spotrebič na 30 sekúnd 100 % výkon. Jedlo tak budete mať pripravené oveľa rýchlejšie.

Automatické varenie

Všetko nastavíte pomocou dotykových tlačidiel, otočného voliča a elektronického displeja. Ľahko aktivujete jeden z automatických programov, napríklad pizzu, mäso, zeleninu a pod. Potom zvolíte hmotnosť potraviny a o ostatné sa už postarajú moderné technológie. Týmto spôsobom zaistíte optimálnu prípravu danej potraviny. Nechýba viacfázové varenie a detský zámok, ktorý zablokuje funkcie mikrovlnnej rúry. Pri manipulácii s jedlom oceníte vnútorné osvetlenie.

Menu automatického varenia:
Pizza, mäso, zelenina, cestoviny, zemiaky, ryby, nápoj, popcorn

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Čierna

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Časovač, Detská poistka, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  BEMW003
Produktové číslo:  MOB20231BG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14