Obnoviť stránku

BEKO MGF 20210 X

4,3 43 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
99,90 €

BEKO MGF 20210 X

Uprednostňujete šikovné spotrebiče, ktoré zvládnu viac ako jednu úlohu? S touto mikrovlnnou rúrou sa máte naozaj na čo tešiť vďaka rozšíreným funkciám v podobe grilu. Smelo sa s ňou môžete pustiť nielen do bežného varenia, rozmrazovania či ohrievania potravín, ale ľahko s ním zvládnete aj grilovanie. Precízne a štýlové antikorové vyhotovenie navyše pristane každej modernej kuchyni. Pri práci s ňou oceníte najmä intuitívne ovládanie vďaka kombinácii digitálneho displeja a osvedčeného otočného regulátora. Mikrovlnná rúra vie regulovať výkon a okrem grilu je vybavená aj funkciou časovača na rozmrazovanie, s ktorými bude príprava jedla hneď ľahšia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Komfortná kapacita rúry 20 litrov
  • Ovládanie intenzity ohrevu pre presné nastavenie
  • Praktická funkcia grilu
  • Nastavenie 5 stupňov výkonu varenia a 2 stupňov výkonu grilu
  • Možnosť nastaviť kombinovaný režim mikrovĺn a grilu
  • Elegantné antikorové vyhotovenie

Chutne s grilom

Doprajte si lahodné delikatesy priamo z vašej mikrovlnnej rúry. Ak dostanete chuť napríklad na grilovaný hermelín, rozhodne už nebudú potrebné veľké prípravy ani rozsiahle záhrady, jednoducho si ho pripravíte doma v rúre. Možnosti prípravy jedla sa s funkciami mikrovlnnej rúry razom rozšíria a zjednodušia zároveň. Pre tých, čo majú radi všetko pod kontrolou, rúra navyše prináša inteligentný systém ovládania s automatickými programami a pre každý prípad funkciu Rýchleho varenia. Týmto rýchlym tlačidlom bez akéhokoľvek ďalšieho nastavovania spustíte ohrev na 30 sekúnd a opakovanými stlačeniami pridávate po pol minúte. Nehľadajte kompromisy a stavte na multifunkčnú mikrovlnnú rúru, ktorá vo vašej kuchyni nezapadne prachom.  

Rozmrazovanie šetrí čas

Aj funkcia rozmrazovania je pripravená veľmi inteligentne, vybrať si môžete rozmrazovanie so zadaním času alebo hmotnosti potraviny. V druhom prípade rúra upraví dĺžku rozmrazovania ideálnej k hmotnosti, čím vám odpadne nutnosť program neustále zastavovať a kontrolovať jeho priebeh. Doba prípravy na varenie sa možnosťou rýchleho rozmrazenia skráti a vy tak budete môcť tráviť svoj čas podľa toho, čo je pre vás dôležité. 


Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Antikoro
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 25,8 cm
Vonkajšia šírka 43,9 cm
Vonkajšia hĺbka 34 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Gril, Časovač, Detská poistka

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Výkon grilu 1 000 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Grilovacia mriežka, Otočný tanier
Kód:  BEMW009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8850483200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12