Obnoviť stránku

BEKO HTV 8733 XS0

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO HTV 8733 XS0

Zháňate kvalitného spoločníka do domácnosti, ktorý vám ušetrí veľa času, energie aj peňazí? Samostatne stojaca práčka so sušičkou s predným plnením je predovšetkým vďaka svojmu objemu vhodná aj do väčších rodín. V prípade sušenia sa do nej zmestí až 5 kg bielizne, na pracie programy ju môžete naplniť dokonca 8 kg. So svojou nízkou spotrebou energie aj vody patrí do energetickej triedy A, vďaka čomu ušetríte nielen ďalšie peniaze, ale šetríte aj životné prostredie. Veľká výhoda spočíva aj v nízkej hlučnosti, takže nového pomocníka môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o ňom nebudete vedieť. Hlučnosť prania by nemala presiahnuť 57 dB, v prípade sušenia 64 dB. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná práčka s kondenzačnou sušičkou
  • Možnosť odloženého prania
  • Tichá a úsporná prevádzka (energetická trieda A)
  • Vyperie a usuší aj za neuveriteľných 40 minút
  • Ocenenie potvrdzujúce šetrné a zároveň účinné pranie
  • Systém AquaFusion pre efektívne využitie pracieho prostriedku
  • S-shape bočné steny pre väčšiu stabilitu a nízku hlučnosť prania
  • Antialergický program Baby Protect+ vhodný aj pre dojčenské oblečenie
  • Hi-Tech výhrevné teleso s vrstvou niklu pre účinnú ochranu proti korózii

Šetrné a zároveň účinné pranie

Woolmark Platinum Care je uznávané osvedčenie vydané spoločnosťou The Woolmark Company. Je potrebné splniť vysoké štandardy kvality a možnosť prania odevov, ktoré sú určené primárne pre „ručné pranie“. Vďaka kvalitnému spracovaniu a špeciálnemu Pro Smart invertorovému motoru nemal tento kus problém získať takto renomované ocenenie. Program Baby Protect+ navyše zaručuje perfektnú hygienickú nezávadnosť a úplne minimálny výskyt možných alergénov. Praktická funkcia AquaFusion zaručí, že takmer všetok prací prostriedok bude využitý počas prania a nedochádza tak k zbytočným stratám a plytvaniu peňazí.

Prispôsobí sa presne vašim potrebám

Práčka so sušičkou disponuje niekoľkými programami, vďaka ktorým prispôsobíte pranie alebo sušenie presne vašim potrebám. Vďaka programu „Xpress super krátky“ vyperiete malé množstvo bielizne (cca 2 kg) za neuveriteľných 14 minút! Zaujímavý je aj program „Vyprať a nosiť“, ktorý vám už behom 40 minút vyperie a šetrne vysuší oblečenie, ktoré po vybratí môžete ihneď obliecť.

Práčka disponuje mnohými ďalšími programami, ktoré sú určené či už pre „eco“ prevádzku, alebo naopak pre extrémne znečistené kusy bielizne. Môžete si zvoliť aj teplotu vody na pranie, a to v rozmedzí „studená“ (bez ohrevu) až po 90 °C. Výkonný motor dopraje až 1 400 otáčok za minútu pri odstreďovaní. Potešia aj funkcie ako extra plákanie, predpierka či nastaviteľná úroveň sušenia. S týmto spotrebičom budete tak vždy spokojní, zakaždým si totiž vyberiete optimálny program!

Veľa praktických vychytávok a ďalších výhod

Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke či práčke. Môžete tak prať/sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí – či už chcete odložiť štart na lacnejšiu nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať čisté a usušené prádlo pri príchode z práce. Kombinovaná práčka s kondenzačnou sušičkou samozrejme disponuje prehľadným LED displejom, vďaka ktorému budete mať všetky informácie o aktuálnom cykle ako na dlani. Medzi ďalšie nesporné výhody patrí napríklad technológia S-shape bočnej steny pre väčšiu stabilitu pri činnosti. Hi-Tech výhrevné teleso s vrstvou niklu pre účinnú ochranu proti korózii zaistí dlhoročnú životnosť spotrebiča.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 69 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  BEPRS01
Produktové číslo:  7161542600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01