Obnoviť stránku

BEKO HTV 8633 XS0

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO HTV 8633 XS0

Zháňate kvalitného spoločníka do domácnosti, ktorý vám ušetrí veľa času, energie a peňazí? Samostatne stojaca práčka so sušičkou HTV 8633 XS0 od spoločnosti Beko disponuje predným plnením a je predovšetkým vďaka svojmu objemu vhodná aj do väčších rodín. V prípade sušenia pojme až 5 kg bielizne, pre pracie programy ju môžete naplniť dokonca 8 kg bielizne. Veľká výhoda spočíva aj v nízkej hlučnosti, takže nového pomocníka môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o ňom nebudete vedieť. Hlučnosť prania by nemala presiahnuť 57 dB, v prípade sušenia 64 dB. So svojou nízkou spotrebou energie a vody patrí do energetickej triedy A, vďaka čomu ušetríte nielen ďalšie peniaze, ale šetríte aj životné prostredie.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou BEKO HTV 8633 XS0

  • Spredu plnená kombinovaná práčka s kondenzačnou sušičkou
  • Veľmi tichá a úsporná prevádzka (energetická trieda B)
  • Možnosť odloženého prania
  • Elektronické vyváženie náplne
  • Systém AquaFusion pre efektívne využitie pracieho prostriedku
  • Antialergický program Baby Protect+ vhodný aj pre dojčenské oblečenie
  • Hi-Tech výhrevné teleso s vrstvou niklu pre účinnú ochranu proti korózii
  • ProSmart invertorový motor s 10-ročnou zárukou (po registrácii)
  • Automatický systém proti pokrčeniu v sušičke

Praktické vychytávky modelu Beko HTV 8633 XS0

Kombinovaná práčka s kondenzačnou sušičkou HTV 8633 XS0 samozrejme disponuje prehľadným LED displejom, vďaka ktorému budete mať všetky informácie o aktuálnom cykle ako na dlani. Hi-Tech výhrevné teleso s vrstvou niklu pre účinnú ochranu proti korózii zaistí dlhoročnú životnosť spotrebiča. Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke či práčke. Môžete tak prať a sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí – či už chcete odložiť štart na lacnejšiu nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať čisté a usušené prádlo po príchode z práce.

Účinné a šetrné pranie s HTV 8633 XS0

Vďaka kvalitnému spracovaniu a špeciálnemu Pro Smart invertorovému motoru nemal tento model problém získať takto renomované ocenenie. Program Baby Protect+ potom zaručuje perfektnú hygienickú nezávadnosť a úplne minimálny výskyt možných alergénov. Praktická funkcia AquaFusion zaručí, že takmer všetok prací prostriedok bude využitý pre pranie a nedochádza tak k zbytočným stratám a plytvaniu peňazmi.

Presne podľa vašich potrieb

Práčka so sušičkou HTV 8633 XS0 disponuje niekoľkými programami, vďaka ktorým prispôsobíte pranie či sušenie presne vašim potrebám. Na výber máte hneď zo 14 programov. Môžete si zvoliť aj teplotu vody na pranie, a to v rozmedzí „studená" (bez ohrevu) až po 90 °C. Výkonný motor dokáže bubon roztočiť frekvenciou až 1 200 otáčok za minútu pri odstreďovaní. Potešia aj funkcie ako extra plákanie, predpranie či nastaviteľná úroveň sušenia. S týmto spotrebičom budete tak vždy spokojní, vždy si totiž vyberiete optimálny program. S voľbou HTV 8633 XS0 budete určite viac, než spokojní.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 66 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop
Kód:  BEPRS01a
Produktové číslo:  7161541600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08