Obnoviť stránku

BEKO HSA 29530

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO HSA 29530

Výkonná a vysoko úsporná truhlicová mraznička maximálne využíva čistý objem 288 litrov. Bez problémov tak uskladní veľké množstvo potravín. Vaša peňaženka jej prevádzku však takmer nespocíti, za rok totiž spotrebuje iba 208 kWh energie.

Vo vnútri nechýbajú 3 drôtené koše a vnútorné osvetlenie pre pohodlnú manipuláciu. Mraznička je vybavená funkciou super mrazenia pre rýchle zmrazenie. To sa hodí aj pre veľké množstvo väčších kusov potravín. Za 24 hodín zamrazí až 17 kg potravín a pri náhodnom výpadku prúdu všetko zostane riadne zmrazené po dobu 67 hodín. Špecialitou tejto truhlicovej mrazničky je antibakteriálne upravené tesnenie. To zabraňuje tvorbe baktérií a ďalších nežiaducich mikroorganizmov, uložené potraviny sú tak v bezpečí. Súčasťou výbavy je tiež zámok. Ovládanie je riešené mechanicky.


Doplňujúce informácie:

Výkonnosť:
Akumulačná doba: 67 hod
Mraziaca kapacita: 17 kg/24 hod
Trieda mrazenia:**** (pri zmrazovaní je dosiahnutá teplota - 24 °C)

Funkcie:
Antibakteriálne tesnenie
Vnútorné osvetlenie

Výbava:
3× drôtený kôš
Zámok

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Truhlicová

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky Rýchle zmrazovanie
Klimatická trieda mrazničky SN, N, ST, T
Kód:  FAC4716j
Produktové číslo:  5944008907860
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16