Obnoviť stránku

BEKO HSA 24530

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO HSA 24530

Vysoko úsporná truhlicová mraznička maximálne využíva priestor 230 litrov. Bez problémov tak uskladní veľké množstvo potravín. Vaša peňaženka jej prevádzku takmer nepocíti, za rok totiž spotrebuje iba 186 kWh energie.

Vo vnútri nechýbajú dva drôtené koše a vnútorné osvetlenie pre pohodlnú manipuláciu. Mraznička je vybavená funkciou super mrazenie pre rýchle zmrazenie. To sa hodí aj pre veľké množstvo väčších kusov potravín. Za 24 hodín zamrazí až 12 kg potravín a pri náhodnom výpadku prúdu všetko zostane zmrazené po dobu 67 hodín.

Špecialitou tejto truhlicovej mrazničky je antibakteriálne upravené tesnenie. To zabraňuje tvorbe baktérií a ďalších nežiaducich mikroorganizmov, a tak sú uložené potraviny v bezpečí. Súčasťou výbavy je tiež zámok.


Doplňujúce informácie:

Výkonnosť:
Akumulačná doba: 67 hod
Mraziaca kapacita: 12 kg/24 hod

Funkcie:
Super mrazenie pre rýchle zmrazenie
Antibakteriálne tesnenie
Vnútorné osvetlenie

Výbava:
2× drôtený kôš
Zámok

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Truhlicová

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky Rýchle zmrazovanie
Klimatická trieda mrazničky SN, N, ST, T
Kód:  FAC4716i
Produktové číslo:  5944008907853
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12