Obnoviť stránku

BEKO HITV8733B0

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO HITV8733B0

V tichosti vyperie hory bielizne

Vstavaná práčka so sušičkou je predovšetkým vďaka svojmu objemu vhodná aj do väčších rodín. V prípade sušenia pojme až 5 kg bielizne, pri praní ju môžete naplniť dokonca 8 kg. So svojou nízkou spotrebou energie i vody patrí do energetickej triedy A. Veľká výhoda spočíva aj v nízkej hlučnosti; pri praní nepresiahnete 47 dB a pri sušení 58 dB. Práčku tak môžete umiestniť prakticky kamkoľvek. Trebárs aj do kuchyne spojenej s obývacou izbou.


BEKO HITV 8733 B0

Užitočné programy, ktoré iná práčka neponúkne

Práčka so sušičkou disponuje niekoľkými programami, vďaka ktorým prispôsobíte pranie a sušenie svojim potrebám. Vďaka programu Xpress Super Short vyperiete malé množstvo bielizne (cca 2 kg) už počas 14 minút. Vhod príde aj program Wash & Wear; ten v priebehu 40 minút vyperie a šetrne usuší oblečenie, ktoré si môžete okamžite obliecť. Potešia aj funkcie ako extra plákanie, predpierka či nastaviteľná úroveň sušenia.


Jedinečná konštrukcia & dlhšia životnosť vykurovacieho telesa

Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke či práčke. Môžete tak prať alebo sušiť kedykoľvek sa vám to časovo hodí. U BEKO HITV je samozrejmosťou aj prehľadný LED displej, vďaka ktorému budete mať všetky informácie o aktuálnom cykle ako na dlani. Z konštrukčného hľadiska práčka vyniká špeciálnym tvarovaním bočných stien S-shape pre väčšiu stabilitu pri činnosti. Dlhú životnosť vykurovacieho telesa má na svedomí vrstva niklu navyše, ktorá mu poskytuje lepšiu ochranu pred koróziou.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 70 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Vstavaný model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54 cm
Šírka 60 cm
Výška 82 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  BEPRS02
Produktové číslo:  7165141700
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19