Obnoviť stránku

BEKO HDF 7412 CSRX

4,8 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO HDF 7412 CSRX

Výkonná kondenzačná slim sušička BEKO HDF 7412 CSRX A++ s náplňou až na 7 kg bielizne sa vďaka svojej hĺbke skeletu 46 cm hodí aj do malých priestorov. Sušička je vybavená tepelným čerpadlom EcoGentle, LCD displejom, slovenskými popismi ovládacieho panela a detským bezpečnostným zámkom. Ponúka vám 16 programov sušenia a ďalšie užitočné prídavné funkcie, vnútorné LED osvetlenie bubna a ľahko prístupné filtre vzduchu na ich jednoduché čistenie. Sušička Beko disponuje špeciálnymi senzormi, ktoré udržujú kontrolu nad teplotou sušenia tak, aby sa s ktorýmkoľvek typom textílie zaobchádzalo podľa jeho potrieb. Vďaka tomu šetrne usušíte širokú škálu materiálov, a to bez toho, aby došlo k ich vyblednutiu či poškodeniu.


Kľúčové vlastnosti slim sušičky BEKO HDF 7412 CSRX

  • Kondenzačná slim sušička BEKO s náplňou až na 7 kg bielizne vhodná aj do malých priestorov
  • Tepelné čerpadlo EcoGentle na nižšiu spotrebu energie
  • 16 programov sušenia a ďalšie prídavné funkcie sušičky BEKO HDF 7412 CSRX
  • Prehľadný LCD displej, české popisy ovládacieho panela
  • Detský bezpečnostný zámok, vnútorné LED osvetlenie bubna
  • Dobre prístupné filtre vzduchu na ich jednoduché čistenie
  • Automatický systém proti pokrčeniu bielizne

BEKO HDF 7412 CSRX

Integrované LED osvetlenie

Vnútorné LED osvetlenie vám dodá úplný prehľad nad bubnom sušičky BEKO HDF 7412 CSRX, takže už sa vám nestane, že by ste tam nejaký drobný kúsok nechali.

BEKO HDF 7412 CSRX

Sušička s teplotnými senzormi

Už dávno neplatí, že do sušičky patrí len pár vybraných textílií. Vďaka senzorom v sušičke BEKO HDF 7412 CSRX môžete sušiť prakticky čokoľvek, pretože sa postarajú o neustálu kontrolu teploty, ktorá je vhodná na typ textílie vnútri nej.

BEKO HDF 7412 CSRX

Menej žehlenia, viac radosti so sušičkou BEKO HDF 7412 CSRX

Sušička BEKO HDF 7412 CSRX má automatický systém proti pokrčeniu bielizne, ktorý spočíva v šetrnom otáčaní bubna aj po skončení programu. Takže aj keď vytiahnete bielizeň po skončení sušenia až neskôr, nebude pokrčená.

BEKO HDF 7412 CSRX

Program na košele

Každý vie, že žehlenie košieľ je vyložene útrpná činnosť. Preto sušička BEKO HDF 7412 CSRX disponuje programom na košele, ktorý ich vysuší pri nízkej teplote a pri spolupráci so špeciálnymi pohybmi bubna zabezpečí, že nebudú pokrčené. Tým vám podstatne skráti čas pri žehlení.

BEKO HDF 7412 CSRX

Voňavé kapsuly Fresh Caps

Vyberte jednu z vôní kapsúl Beko, vložte ju do sušičky BEKO HDF 7412 CSRX a vaša bielizeň bude nielen dokonale suchá a hebká, ale aj krásne prevoňaná vašou obľúbenou vôňou.

BEKO HDF 7412 CSRX

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Sušička BEKO HDF 7412 CSRX v slim vyhotovení

Sušička BEKO HDF 7412 CSRX disponuje hĺbkou len 46 cm, takže zaberá minimum priestoru a pri sťahovaní hravo prejde dverami bez komplikácií. Kúpte si sušičku a už nebudete musieť rozkladať objemné sušiaky.

BEKO HDF 7412 CSRX

Tepelné čerpadlo EcoGentle

Špeciálne navrhnuté čerpadlo použité v sušičke BEKO HDF 7412 CSRX umožňuje sušenie pri nižšej teplote, takže sa postará o to, aby vaše oblečenie nestrácalo farbu a tvar pri nižšej spotrebe energie.

BEKO HDF 7412 CSRX

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Sušička BEKO HDF 7412 CSRX disponuje detským zámkom

Deti sú zvyčajne zvedavé a najrôznejšie tlačidlá a displeje sú stredobodom ich záujmu. Preto je sušička BEKO HDF 7412 CSRX vybavená detským zámkom, ktorý im zabráni ovplyvniť sušiaci cyklus.

BEKO HDF 7412 CSRX

Jednoduché čistenie sušičky BEKO HDF 7412 CSRX

Všetky filtre vzduchu v sušičke sú ľahko prístupné, takže nebude problém ich vyčistiť. Správne vyčistené filtre predlžujú životnosť sušičky BEKO HDF 7412 CSRX.

BEKO HDF 7412 CSRX

Jednoduché pripojenie na odpad

Aby bola prevádzka sušičky BEKO HDF 7412 CSRX úplne bezstarostná, môžete ju bez problémov napojiť priamo na odpad. Už sa tak nebudete musieť starať o vylievanie zásobníka na kondenzát.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,75 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 50,8 cm
Šírka 59,7 cm
Výška 84,7 cm
Hmotnosť 42 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  BESU023
Produktové číslo:  7188301110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02