Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEKO HDCG 32220 FX

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
83,90 €

BEKO HDCG 32220 FX

Prežívajte nezabudnuteľné kulinárske zážitky priamo u vás doma vďaka varnej doske BEKO HDCG 32220 FX. Jednoducho pripravte chutný pokrm a oddávajte sa ničím nerušenej konzumácii obľúbených chuťových kombinácií. Či už ste milovníci zdravej výživy, tradičnej slovenskej kuchyne či zahraničných špecialít, iste oceníte 2 oddelené varné zóny, ktoré sa vďaka svojmu výkonu 2,9 kW vzadu a 1 kW vpredu postarajú o absolútne dokonalé výsledky presne podľa vašich predstáv.

Varenie nebolo nikdy bezpečnejšie. So zabudovanou termoelektrickou poistkou plameňa, sa už nikdy nestane, že by plameň zhasol a plyn unikal do miestnosti. Silný elektromagnet udržuje pomocou vzniknutého napätia plynový ventil otvorený. Pri zhasnutí horáka a strate napätia ho pružina uzavrie, a tým zabráni ďalšiemu nekontrolovanému plynovému prúdeniu.

Varná doska je navrhnutá pre jednoduché používanie a údržbu. To zaisťuje predovšetkým praktický antikorový dizajn a elektrické zapaľovanie plameňa. Vzhľadovo sa prístroj hodí do modernej kuchyne i staršej zástavby.

  • Dve výkonné varné zóny (2,9 kW a 1 kW)
  • Zabudovaná termoelektrická poistka
  • Elektrické zapaľovanie plameňa
  • Antikorový dizajn pre jednoduchú údržbu
  • Mechanické ovládanie
  • Trysky na propán-bután

Bonus zadarmo, skvelé recepty od Beka s Romanom Vaňkom

Roman Vaněk a kuchári z Pražského kulinárskeho inštitútu pre vás pripravili už niekoľko kuchárok, ktoré určite dobre poznáte. Spoločne s Bekom vybrali niekoľko receptov, vďaka ktorým môžete príjemne prekvapiť svojich blízkych. Nechajte sa inšpirovať kuchárkami, ktoré si môžete bezplatne stiahnuť.

Vianočné kuchárky oživujúce tradičné štedrovečerné pokrmy:

Silvestrovské ozvláštnenie tradičných drobných jednohubiek:

Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Plynová

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 2
Funkcie a vlastnosti Poistka horáka

Rozmery varnej dosky

Výška 5,2 cm
Šírka 30 cm
Hĺbka 51 cm

Farba

Farba Antikoro

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik Bez rámika
Vzhľad Nehrdzavejúca oceľ
Povrch Nehrdzavejúca oceľ

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, Zemný plyn

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár, Plynár
Kód:  BHI04d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HDCG32220FX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18