Obnoviť stránku

BEKO GNE 134630 X

- 10 rokov záruka na kompresor po registrácii
4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO GNE 134630 X


Neofrost

Neofrost

Nie je to len obyčajný No Frost bez namŕzania. Okrem toho, že nemusíte odmrazovať, systém dvojitého chladenia Beko stráži aj vlhkosť a zabraňuje miešaniu pachov medzi chladničkou a mrazničkou.

Dvojité vetranie zabraňuje miešaniu vlhkosti a pachov medzi chladiacim a mraziacim priestorom. Takže v chladničke je vlhkosť potrebná pre udržanie jedla čo najdlhšie čerstvého, zatiaľ čo v mrazničke je sucho potrebné pre uchovanie mrazených potravín bez namŕzania.

A rovnako dôležité je zamedziť aj miešaniu pachov. Môžete tak mať v mrazničke mäso na grilovanie a v chladničke nádhernú tortu úplne bez obáv.


Active Fresh Blue Light

Uchovať ovocie a zeleninu čo najzdravšie? Modré svetlo v chladničke Beko podporuje pokračovanie fotosyntézy, takže si ovocie a zelenina zachovajú prírodné výživové látky a prirodzenú chuť.

Zároveň pomôže udržať aj hodnoty dôležitého vitamínu C. Takže vaše paradajky zostanú šťavnaté, bohaté na vitamíny a poriadne kypré. To sa vám našťastie vďaka zdravej strave nestane.

Modré svetlo pomôže uchovať ovocie a zeleninu až o 30 % čerstvejšie (podľa testovania nezávislého inštitútu) v porovnaní so štandardným uchovaním paradajok a paprík.

Active Fresh Blue Light

IonGuard

IonGuard

Nie každý má rád vôňu každého jedla – a voňavý syr určite nechcete cítiť zo sladkého zákusku. Aby sa vône v chladničke nemiešali má v chladničkách Beko na starosti technológia IonGuard.

Takže milovníci plesňových syrov si môžu vychutnávať svoje obľúbené kráľovské syry bez toho, aby zvyšok rodiny cítil pach z iných potravín.

Cirkulujúce negatívne ióny v chladničke neutralizujú baktérie a častice, ktoré spôsobujú nepríjemné zápachy. Takže dni zapáchajúcich chladničiek sú už preč.



LED osvetlenie

Keď máte plnú chladničku, je občas ťažké dovidieť v šere na pochúťky na nižších poličkách. Preto máme svetlo po celej strane chladničky. A ako môžete jasne vidieť, sú to navyše LED žiarovky, ktoré sú šetrné a nehrejú.

LED osvetlenie

4 dvere

4 dvere

Americké side-by-side chladničky sú úžasné. A predstavte si, čo dokážu dvoje dvere navyše.

Jednoduchý prístup do každej časti chladničky, šikovnejšie rozdelenie priestoru v chladničke a to, čo používate, každý deň pekne vo výške očí a nie dole pri zemi. 4 dvere sú vylepšenia americkej chladničky, kvôli ktorému sa doma oplatí pre ňu nájsť miesto.


Multizóna

Veľká štvordverová chladnička Beko má celú štvrtinu nastaviteľnú podľa toho, čo práve potrebujete viac – mrazničku, nulovú zónu alebo chladničku?

Stačí stlačiť jedno tlačidlo a z nulovej zóny urobíte mrazničku. Takže v lete aj v zime prispôsobíte štvordverovú chladničku svojim potrebám.

Multizóna

Automatický ľad

Automatický ľad

Automatická výroba ľadu do špeciálneho šuplíka. Nemusíte sa o nič starať a vždy máte zásobu ľadu do osviežujúcich nápojov aj na večierok do koktailov.


80 cm police

Veľká výhoda štvordverových chladničiek je veľký priestor. Na rozdiel od amerických chladničiek môžete šírku chladničky využiť naplno. Navyše sú aj delené police, kde môžete flexibilne nastaviť výšku, aby sa vám zmestila každá nádoba i poháre.

80 cm police

Fast Freeze

Fast Freeze

Rýchle zamrazenie je dôležité, aby mäso nestratilo vodu. Takže potom zostane krásne červené, chutné a s maximom nutričných hodnôt aj po rozmrazení.


Kľúčové vlastnosti

  • Active Fresh Blue Light pre dlhšie uchovanie čerstvých potravín
  • Dvojitý systém chladenia Neofrost
  • Technológia IonGuard zabraňuje miešaniu pachov
  • Antitouch úprava proti odtlačkom prstov
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Prispôsobiteľný úložný priestor Multizone
  • Automatický výrobník ľadu
  • Priestranné 80 cm police
  • Antibakteriálne tesnenie a protizápachový filter
Chladnička Beko GN 163130 X

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Americká chladnička – 4 dvierka
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Ionizátor
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super chladenie, Super mrazenie
Funkcie chladničky pre vodu a ľad Výdajník vody, S pripojením na vodu
Špeciálne funkcie chladničky No Frost
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 547 l
Mrazící výkon lednice za 24 h 13 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 182 cm

Vzhľad

Vzhled lednice Nerez

Hmotnosť

Hmotnosť 120 kg
Kód:  FAC3350d
Produktové číslo:  GNE134630X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01