Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEKO EDS7434CSRX

4,9 26 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BEKO EDS7434CSRX

Beko EDS7434CSRX

Výkonná kondenzačná sušička Beko EDS7434CSRX s náplňou až 7 kg bielizne vybavená tepelným čerpadlom, LCD displejom, českými popismi ovládacieho panelu a detským bezpečnostným zámkom. Ponúka vám vnútorné LED osvetlenie bubna s funkciou Aquawave pre šetrné zaobchádzanie s vašou bielizňou. Sušička Beko disponuje špeciálnymi senzormi, ktoré udržujú kontrolu nad teplotou sušenia tak, aby s každým typom textílie bolo zaobchádzané podľa jeho potrieb. K dispozícii máte aj vonné kapsuly FreshCaps.

FreshCaps vonné kapsuly pre hebkú a voňavú bielizeň
Úsporná prevádzka pre nízku energetickú spotrebu a nižší účet za elektrinu
— Automatická ochrana proti pokrčeniu obmedzí pokrčenie, a tým ušetrí čas žehlenia
Vnútorné osvetlenie bubna, aby sa v sušičke nezatúlala žiadna ponožka
Špeciálna vzorka bubna AquaWave® pre šetrné sušenie aj tej najjemnejšej látky

Sušička prádla BEKO EDS7434CSRX

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hlavné prednosti sušičky Beko EDS7434CSRX

Sušička prádla BEKO EDS7434CSRX

Vonné kapsuly pre hebkú a voňavú bielizeň

Vyberte jednu z vôní kapsúl Beko, vložte ju do sušičky Beko EDS7434CSRX a vaša bielizeň bude nielen dokonale suchá a hebká, ale aj krásne prevoňaná vašou obľúbenou vôňou. Kapsuly vystačia na 30 cyklov sušenia. Na výber máte z troch vôní – Fresh, Floral a Ocean.

Sušička prádla BEKO EDS7434CSRX

Úsporná prevádzka sušičky Beko EDS7434CSRX

Sušička Beko EDS7434CSRX bola špeciálne navrhnutá tak, aby bola čo najviac šetrná k životnému prostrediu. Šetrí tak nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.

Sušička prádla BEKO EDS7434CSRX

Sušička Beko EDS7434CSRX s automatickým systémom proti pokrčeniu bielizne

Automatický systém proti pokrčeniu zaistí šetrné otáčanie bubna aj po skončení programu, čím vám uľahčí následné žehlenie. Vďaka tomu nemusíte mať obavy, že bude bielizeň príliš pokrčená, pokiaľ ju nestihnete vybrať zo sušičky Beko EDS7434CSRX ihneď po skončení programu. Ochrana proti pokrčeniu pohybuje bubnom až 8 hodín po skončení sušenia.

Sušička prádla BEKO EDS7434CSRX

Praktické vnútorné osvetlenie bubna

LED osvetlenie bubna sušičky Beko EDS7434CSRX vás zaistí dokonalý prehľad o dianí vo vnútri bubna a zároveň koniec zabudnutým kúskom bielizne.

Sušička prádla BEKO EDS7434CSRX

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

AquaWave bubon

Bubon Aquawave má špeciálnu štruktúru povrchu, ktorá bielizeň šetrne a dokonca aj lepšie usuší. Bubon bol navrhnutý presne tak, aby umožnil sušenie aj tých najjemnejších látok.

Sušička prádla BEKO EDS7434CSRX

Tepelné čerpadlo EcoGentle™

Súčasťou sušičky Beko EDS7434CSRX je tepelné čerpadlo EcoGentle™, ktoré umožní sušenie bielizeň aj pri nižšej teplote. Vďaka tomu zaistíte kvalitu vaše oblečenie po dlhšiu dobu. Oblečenie nestráca svoj tvar a dokonca ani farbu.

Sušička prádla BEKO EDS7434CSRX

Možnosť pripojenia sušičky Beko EDS7434CSRX na odpad

Sušičku Beko EDS7434CSRX môžete pohodlne pripojiť na odpad obdobne ako práčku. Pokiaľ sušičku pripojíte na odpad, kondenzovanú vodu vypúšťa rovno do odpadu a vám tak odpadá vylievanie zásobníka.

Technická špecifikácia

Základné vlastnosti

Energetická trieda
A++
Kapacita
7 kg
Hlučnosť
65 dB
Účinnosť
B
Súprava na pripojenie k odpadu
Áno

Sme pripravení vám pomôcť

Zákaznícke centrum a tím vlastných servisných technikov Beko sú vám k dispozícii každý deň v týždni vrátane víkendov od 8:00 do 18:00 na bezplatnej zákazníckej linke 0800 350 333.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 208,9 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 58,9 cm
Šírka 59,7 cm
Výška 84,6 cm
Hmotnosť 44 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Voliteľný smer otvárania dvierok, Detská poistka
Súprava na pripojenie k odpadu Áno
Kód:  BESU022
Produktové číslo:  7188234650
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08