Obnoviť stránku

Beko DPU 8360 X

4,8 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beko DPU 8360 X

Sušička, ktorá vám dopraje komfort

Beko DPU8360X je veľmi kvalitná kondenzačná sušička, ktorá pojme až 8 kilogramov bielizne a vďaka jej zaradeniu do energetickej triedy A+ je šetrná nie len k vašej bielizni, ale aj k peňaženke. Vďaka možnosti zvoliť si jeden zo 16 programov je celý proces sušenia veľmi variabilný, čo do času trvania, intenzity a ďalších faktorov. Nastavenie programu a tiež indikácie informácií o celom procese zobrazuje prehľadný LCD displej. Ten okrem iného tiež signalizuje plný tank na vodu, či čistotu filtra a kondenzátora.


38 cm široké dvere

38 cm široké dvere

Inteligentné programy pre každú situáciu

Táto sušička okrem iného ponúka aj špeciálny program Beko Baby Care. Tento program vytvorila spoločnosť Beko špeciálne pre svoje spotrebiče ako sú práčky, umývačky a sušičky a získal certifikát inštitútu LGA, ktorý potvrdzuje 99,99% úroveň sterilizácie. Špeciálne čidlá, strážiace teplotu i vlhkosť v sušičke bielizne, pomôžu pri dosiahnutí dokonalého výsledku sušenie bielizne.


Starostlivé prevedenie

Bubon sušičky je vyrobený z kvalitného nerezového materiálu, ktorý poskytuje celému spotrebiču dlhú životnosť. Funkcia odloženého štartu potom uľahčí organizáciu a plánované sušenie. BEKO DPU8360X možné pripojiť priamo k odpadu a disponuje tiež veľmi praktickým vnútorným osvetlením bubna.

nerezový bubon

Nerezový bubon

 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Hlučnosť 66 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 299 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Vnútorné osvetlenie
Kód:  FAP3470d
Produktové číslo:  DPU8360X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08