Obnoviť stránku

BEKO DIS 29020

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIS 29020

Vstavaná umývačka BEKO DIS 29020 predstavuje nenahraditeľného pomocníka v každej modernej domácnosti. Umývačka pojme 10 súprav riadu a disponuje 6 programami (intenzívny, auto, eco, mini, rýchly, predumytie). Ide o veľmi úspornú umývačku s triedou spotreby energie A++, so spotrebou vody 9 l na cyklus a triedou účinnosti sušenia A. Umývačka tak prináša ďalšiu nespornú výhodu – nebude zaťažovať vašu peňaženku.

  • Úsporná prevádzka
  • Podlahová svetelná indikácia prevádzky
  • 6 umývacích teplôt
  • Funkcia Fast – skrátenie programov
  • Ochrana Water Safe+
  • Systém ochrany skla GlassShield
  • Samočistiaca funkcia Inner Clean
  • ProSmart inventorový motor

Ekonomické programy

Pri využití programu Quick & Clean bude riad v kompletne naplnenej umývačke umytý za necelých 58 minút s výsledkom AAA. Špeciálny program Mini 30 je určený na umývanie špinavého riadu a skla. Trvá približne 30 minút pri nízkej teplote, čo výrazne šetrí čas aj energiu. Tiež je možné využiť možnosť plne automatického programu na efektívne riadenie celého procesu umývania. Súprava senzorov v umývačke automaticky zistí úroveň znečistenia a zvolí vhodný umývací program. Riad je tak dokonale umytý s minimálnou spotrebou energie a vody.

Praktické vylepšenia

Umývačka disponuje špeciálnou funkciou na dokonalé rozpustenie tabliet "all in 1" a veľmi efektívne eliminuje ich prípadné negatívne vplyvy na sušenie. Mechanizmus nastavenia horného koša vám umožní vytvoriť širšiu oblasť v hornej alebo dolnej časti umývačky presne podľa vašich predstáv. Takto upraviť možno aj naplnený kôš bez toho, aby ste ho museli vyberať.

Umývačka je vybavená ProSmart inventorovým motorom s veľmi tichou prevádzkou, vyššou životnosťou aj zvýšenou mechanickou odolnosťou. Navyše má vyššiu rýchlosť aj efektívnejšiu reguláciu. Výrobca naň poskytuje záruku 10 rokov, ak sa registrujete na stránke https://extwarranty.beko.com/.

Určite oceníte aj funkciu TimeLight, pomocou ktorej na podlahe uvidíte zostávajúci čas alebo fázu umývacieho cyklu. Bezpečnostná funkcia Water Safe+ zabraňujúca nechcenému úniku vody, samočistiaca funkcia Inner Clean, polovičná náplň alebo možnosť odloženého štartu – to sú ďalšie z mnohých noviniek, vďaka ktorým umývačka BEKO urobí z umývania riadu príjemnú a pohodovú činnosť.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  BEMY7
Produktové číslo:  DIS29020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09