Obnoviť stránku

BEKO DIN28434

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIN28434

Zháňate umývačku, ktoré dokáže umyť všetky zákutia vášho riadu? Vstavaná umývačka BEKO DIN28434 bude tá pravá voľba. Vďaka funkcii AquaIntense sa dostane do všetkých miest a váš riad bude 100 % čistý. Čistotu a hygienu podporuje aj dno z nerezovej ocele. Oceníte funkciu Fast+ zvlášť pri väčších návštevách. O vaše sklo sa postará technológia GlassShield. Umývačka BEKO vám umyje tiež mastné plechy. O ukončení umývacieho programu vás informuje svetelný indikátor na podlahe.

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky BEKO DIN28434

  • Vstavaná umývačka BEKO DIN28434 je plne integrovaná
  • AquaIntense na 5× vyšší účinok
  • Nerezové dno zaistí dokonalú hygienu
  • Fast+ umyje riad 3× rýchlejšie pri zachovaní maximálnej účinnosti
  • GlassShield na ochranu vášho skla
  • Program polovičná náplň pre nenaplnenú umývačku
  • Špeciálne rukoväte TrayWash na umývanie mastných plechov
  • Svetelný indikátor na podlahe
  • SelFit pánty otvoria dvierka umývačky na ľubovoľnú šírku
  • Trojstupňový systém Acrobat nastavenia horného koša

Umyté a usušené za 58 minút

Umývačka BEKO DIN28434 je vybavená rýchlym programom Quick & Shine, pomocou ktorého umyjete a usušíte plnú náplň umývačky len za 58 minút. Už nemusíte čakať večnosť, keď za hodinku môžete mať čistý riad pripravený na servírovanie!

Automatický program umývačka BEKO DIN28434

Inteligentné senzory vnútri umývačky BEKO DIN28434 vyhodnotia stupeň znečistenia riadu a na základe toho zvolia optimálnu teplotu umývania, množstvo vody a dĺžku programu.

Inteligentné funkcie

Umývačka BEKO DIN28434 disponuje radom inteligentných funkcií na maximálny komfort a úsporu energie. Funkcia polovičná náplň spotrebuje pri umývaní menej vody so zachovaním dokonalého výsledku. Funkcia Fas+ zrýchli umývací program až 3×, čím ušetrí váš čas a funkcia Extra rinse pridá jeden oplach navyše na optimálne umytie riadu.

Umývačka BEKO DIN28434 na 14 súprav riadu

Umývačka BEKO DIN28434 šikovne využíva vnútorný priestor, vďaka ktorému sa do nej zmestí až 14 súprav riadu, takže sa skvele hodí aj pre početnejšiu rodinu.

Svetelná signalizácia prevádzky

Umývačka riadu zapustená v kuchynskej linke je úžasná vec, ale ako spoznáte, či práve umýva riad? Na tento účel má umývačka riadu BEKO DIN28434 svetelnú LED signalizáciu, vďaka ktorej hneď spoznáte, či je v prevádzke.

Variabilný stredný kôš

Vďaka variabilnému strednému košu Acrobat už nemusíte zložito prekladať riad, ak sa do umývačky všetko nezmestí. Kôš ľahko nastavíte do troch výškových polôh, vďaka čomu uvoľníte miesto na uloženie viacerých položiek.


Program na čistenie umývačky

O čistotu vašej umývačky sa s prehľadom postará program InnerClean, ktorý spočíva v dlhej dobe umývania a vysokej teplote 73 °C. Po jeho skončení bude umývačka dokonale čistá a stále spoľahlivá.

Poradí si aj s ťažkým znečistením

Umývačka BEKO DIN28434 disponuje špeciálnym ramenom AquaIntense, ktoré dokáže umyť aj pripečené zvyšky v hrncoch. Už teda nebudete musieť nikdy zdĺhavo nič odmáčať.

Tichý a úsporný chod

Veľmi kvalitný invertorový motor ProSmart zaistí dlhú životnosť spotrebiča a jeho bezproblémovú prevádzku. ProSmart je oproti štandardným motorom oveľa tichší a tiež je veľmi úsporný.

Jednoduchá inštalácia umývačky riadu BEKO DIN28434

Dvierka umývačky riadu BEKO DIN28434 možno vďaka špeciálneho pántu SelFit otvoriť presne natoľko, aby vám to vyhovovalo. Dvierka potom v danej pozícii držia, čo pri mnohých iných umývačkách nie je.

Programy:
Eco 50 °C
Auto – volí si parametre umývania sám medzi 45 – 65 °C
Aquaflex
Intenzívna teplota 70 °C
Rýchle a lesklé 58'– Quick & Shine vhodný na každodenné umývanie
Jemné sklo
Mini 30'– na ľahko znečistený riad – 30 minút pri 35 °C
Predumytie

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  BEMY92
Produktové číslo:  7663263977
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11