Obnoviť stránku

BEKO DIN 28330

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIN 28330

Určite to pozná každý z nás! Otravné a nekonečné umývanie riadu po rôznych oslavách je nočnou morou pre všetkých. Prenechajte tieto starosti profesionálom a kúpte si túto skvelú umývačku Beko DIN 28330. Ide o plne integrovanú 60 cm širokú umývačku riadu, ktorá sa stane vaším najobľúbenejším pomocníkom v domácnosti. Navyše vám bude šetriť nielen čas, ale aj peňaženku, keďže patrí do energetickej triedy A+++, nehovoriac o spotrebe vody, ktorá sa pohybuje na hodnote okolo 10 litrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Svetelná signalizácia prevádzky na podlahu
  • Extra sušenie Steam Gloss
  • Program Mini 30 na ľahko zašpinený riad
  • Watersafe+ proti úniku vody
  • Príborová priehradka s vlastným umývacím ramenom
  • Fast+ na skrátenie programov
  • ProSmart invertorový motor
  • Systém Glass Care na šetrné umývanie skla

Veľa muziky za málo peňazí

Umývačka dokáže pojať až trinásť súprav riadu a ponúka výber z ôsmich umývacích programov a šiestich teplôt. Čím sa však môže pýšiť najviac, je špeciálny program Quick & Clean, ktorý patrí medzi najrýchlejšie na svete a ocení ho naozaj každý. Dokáže totiž umyť plnú umývačku riadu za neskutočných 58 minút s výsledkom AAA. Za zmienku stojí aj praktický program Auto. Ten totiž vďaka súprave senzorov zistí úroveň znečistenia a sám zvolí vhodný umývací cyklus. K ďalším nevyhnutným funkciám patrí samozrejme možnosť odloženého štartu či senzor čistoty vody.

Určite tiež oceníte funkciu polovičnej náplne, ktorá umožňuje umývanie menšieho množstva riadu v hornom alebo spodnom koši s rovnako kvalitným výsledkom. O tichý a predovšetkým spoľahlivý chod sa stará invertorový motor ProSmart, ktorý vyniká oveľa vyššou mechanickou odolnosťou, celkovou životnosťou a efektívnejšiou reguláciou.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  FAP3470m
Produktové číslo:  DIN28330
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12