Obnoviť stránku

BEKO DIN 16210

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO DIN 16210

Vstavaná, plne integrovaná umývačka so šírkou 60 cm je úsporným a šetrným pomocníkom v boji so špinavým riadom. Jej kapacita pohodlne postačuje na 12 obedových súprav. Aj napriek tomu umývačka pracuje v úspornej energetickej triede A+, je preto vhodná aj do početnejších rodín s častým umývaním.
Systém ochrany Watersafe+ vás ochráni pred vodou a navyše vie zastaviť prívod vody z kohútika do prívodnej hadice, keby praskla. Určite oceníte aj premietanie priebehu umývania na podlahu alebo zvukový signál na konci programu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+
  • Odložený štart
  • Polovičná náplň
  • Svetelná signalizácia prevádzky na podlahu
  • Senzor čistoty vody
  • Ochrana proti úniku vody

Šikovné programy

Vyberať si budete môcť zo 6 predinštalovaných programov a nechýbajú ani štandardné programy vrátane rýchleho, ktorý umyje plnú náplň umývačky len za 58 minút. Program Auto pomocou senzorov v umývačke zistí úroveň znečistenia a zvolí vhodný umývací cyklus. Vďaka tomu je dosiahnuté dokonalé umytie pri minimálnej spotrebe vody a energie. Mierne znečistený riad a sklo umyjete za 30 minút pri 35 °C s programom Mini 30. Umývačka je prispôsobená aj špeciálnou funkciou na používanie All-in-one tabliet, ktorá maximalizuje ich účinky.
Programy:

  • Predumytie, Mini 30, Eco 50, Quick & Clean, Auto 40 - 65, Intenzívny 70

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  FAP3470i
Produktové číslo:  DIN16210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07