Obnoviť stránku

BEKO DFS 050 11W

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO DFS 050 11W

Voľne stojaca umývačka BEKO DFS 050 11W predstavuje nenahraditeľného pomocníka v každej modernej domácnosti. Umývačka pojme 10 súprav riadu a disponuje 5 programami (intenzívny, eco, mini, rýchly, turbo wash). Ide o veľmi úspornú umývačku s triedou spotreby energie A+, so spotrebou vody 13 l na cyklus a triedou účinnosti sušenia A. Umývačka tak prináša ďalšiu nespornú výhodu - nebude zaťažovať vašu peňaženku.

  • Úsporná prevádzka
  • 6 umývacích teplôt
  • Funkcia Turbo Wash
  • Funkcia Fast - skrátenie programov
  • Ochrana Water Safe+
  • Systém ochrany skla

Ekonomické programy

Pri využití programu Quick & Clean bude riad v kompletne naplnenej umývačke umytý za necelých 58 minút s výsledkom AAA. Špeciálny program Mini 30 je určený na umývanie špinavého riadu a skla. Trvá približne 30 minút pri nízkej teplote, čo výrazne šetrí čas aj energiu. Všetky programy nastavíte pomocou jednoduchého a prehľadného mechanického ovládania.

Praktické vylepšenia

Umývačka disponuje špeciálnou funkciou na dokonalé rozpustenie tabliet "all in 1" a veľmi efektívne eliminuje ich prípadné negatívne vplyvy na sušenie. Mechanizmus nastavenia horného koša vám umožní vytvoriť širšiu oblasť v hornej alebo dolnej časti umývačky presne podľa vašich predstáv. Takto upraviť možno aj naplnený kôš bez toho, aby ste ho museli vyberať.

Bezpečnostná funkcia Water Safe+ zabraňujúca nechcenému úniku vody, polovičná náplň alebo možnosť odloženého štartu - to sú ďalšie z mnohých vylepšení, vďaka ktorým umývačka BEKO urobí z jednej z nenávidených domácich prác príjemnú a pohodovú činnosť.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  BEMY3
Produktové číslo:  DFS05011W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01