Obnoviť stránku

BEKO DFN 26422 W

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,8 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO DFN 26422 W

Voľne stojaca umývačka značky Beko DFN 26422 W s moderným bielym vyhotovením vás nadchne energetickou úspornosťou aj jedinečnými funkciami, ktoré sú zárukou precíznych výsledkov umývania. Umývačka riadu patrí do energetickej triedy E a jej dômyselne rozvrhnutý vnútorný priestor je schopný pojať 14 súprav riadu (pri programe ECO). Umývačku môžete používať aj s polovičnou náplňou. Prístroj využíva invertorový motor, na ktorý výrobca poskytuje záruku v dĺžke 10 rokov. Tento odolný motor s extrémne dlhou životnosťou zabezpečuje tichú prevádzku, vyššiu rýchlosť a efektívnejšiu reguláciu.


Kľúčové vlastnosti umývačky riadu BEKO DFN 26422 W

  • Moderná a úsporná umývačka riadu Beko BEKO DFN 26422 W Atlantis s bielym dizajnom
  • Horný kôš Acrobat
  • Emisie hluku šíreného vzduchom: C
  • Kapacita súprav riadu (program ECO): 14 ×
  • Prídavné rameno AquaIntense na intenzívne umývanie
  • Odolný a účinný invertorový motor s dlhou životnosťou
  • Zabudovaný LCD displej
  • Polovičná náplň
  • Možnosť odloženého štartu
  • Množstvo praktických technológií (TryWash, AquaIntense, GlassShield)
  • Detský zámok

Umývačka na 14 súprav riadu

Umývačka riadu BEKO DFN 26422 W si nájde miesto aj v početnejších rodinách. Ponúka vnútorný priestor až na 14 súprav riadu pri programe ECO, takže šetrí nielen váš čas, ale aj energiu.

Inteligentné funkcie umývačky riadu BEKO

Umývačka BEKO DFN 26422 W disponuje množstvom inteligentných funkcií pre maximálny komfort a úsporu energie. Funkcia Fast+ zrýchli umývací program až 3×, čím šetrí váš čas.

Umývačka riadu BEKO ponúka variabilný prostredný kôš

Vďaka variabilnému prostrednému košu Acrobat už nemusíte zložito prekladať riad ak sa do umývačky všetko nezmestí. Kôš umývačky BEKO DFN 26422 W ľahko nastavíte do troch výškových polôh, vďaka čomu uvoľníte miesto na uloženie väčších položiek.

Krištáľovo čisté poháre

Umývačka riadu BEKO DFN 26422 W prichádza s unikátnou technológiou GlassShield, ktorá oplachuje riad nezmäkčenou vodou, vďaka tomu je pozitívne predĺžená životnosť skla a zamedzuje sa jeho poškriabaniu, či strate lesku.

Čistá a spoľahlivá umývačka riadu BEKO DFN 26422 W

Po aktivácii čistiaceho programu InnerClean je nastavená dlhá doba umývania pri teplote 73 °C. Vďaka tomu dôjde k perfektnému vyčisteniu vnútorného priestoru umývačky BEKO DFN 26422 W. Tento umývací program predlžuje aj životnosť umývačky.

Automatický program

Inteligentné senzory vnútri umývačky BEKO DFN 26422 W vyhodnotia stupeň znečistenia riadu a na základe toho zvolia optimálnu teplotu umývania, množstvo vody a dĺžku programu. Odteraz sa už nemusíte sami rozhodovať.

Tichý a úsporný chod umývačky BEKO

Veľmi kvalitný invertorový motor ProSmart sa postará o dlhú životnosť umývačky riadu BEKO DFN 26422 W a jej bezproblémový chod. ProSmart je oproti štandardným motorom oveľa tichší a navyše veľmi úsporný.

Umyté a usušené za 58 minút

Umývačka riadu BEKO DFN 26422 W je vybavená rýchlym programom Quick & Clean, pomocou ktorého umyjete a usušíte celú náplň umývačky len za 58 minút. Už nemusíte čakať večnosť, za hodinu môžete mať čistý riad pripravený na servírovanie!

Umývačka riadu BEKO je vybavená hornou príborovou priehradkou

Umývačka BEKO DFN 26422 W je vybavená hornou príborovou priehradkou, vďaka ktorej ušetríte veľa miesta v spodnom koši umývačky, kam môžete vložiť hrnce, či iný riad. Vlastné ostrekovanie sa postará o to, že príbory sú vždy čisto umyté.

AquaIntense pre dokonalé umytie

Umývačka riadu Beko DFN 26422 W so špeciálnym umývacím ramenom AquaIntense umyje aj tie najodolnejšie zvyšky na vašom riade. Rameno dokáže umyť účinne až 5× rýchlejšie ako program intensive 70. Vďaka tomu odpadá zdĺhavé odmáčanie a drhnutie riadu. Umývačka BEKO toto všetko hravo zvládne za vás.


Programy umývačky

  • Auto program
  • Predumytie
  • Mini 30
  • Eco 50
  • Intensive 70
  • Quick & Shine
  • Inner Clean – program na čistenie umývačky

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda E
Kapacita súprav riadu 14 ×
Doba trvania (program ECO) 3,67 h (220 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,5 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Senzor naplnenia
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  BEMY007
Produktové číslo:  7650853977
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16