Obnoviť stránku

BEKO DFN26420W

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
4,9 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO DFN26420W

Biela umývačka DFN 26420 W značky BEKO je kvalitne spracovaná umývačka riadu, ktorá ponúkne svojmu používateľovi maximálny komfort a jednoduchú obsluhu pri jej používaní. Umývačka DFN 26420 W sa pýši inovatívnym vyhotovením dverí a tak v nej dokonale umyjete až 14 súprav riadu. Úsporná umývačka patriaca do energetickej triedy A++ bude efektívne šetriť váš čas aj peniaze. Prístroj využíva invertorový motor ProSmart s extrémne dlhou životnosťou, na ktorý výrobca poskytuje záruku v dĺžke 10 rokov. Tento špičkový motor zabezpečuje tichú prevádzku, vyššiu rýchlosť a efektívnejšie regulovanie. Bezpečná umývačka BEKO DFN 26420 W má aj detskú poistku a systém ochrany proti pretečeniu.


Kľúčové vlastnosti umývačky BEKO DFN 26420 W

  • Voľne stojaca úsporná umývačka riadu značky BEKO v bielom vyhotovení
  • ProSmart Invertorový motor (záruka až 10 rokov)
  • Inovatívny tvar dverí zaručí dokonalé umytie až 14 súprav riadu
  • Držiak na umývanie plechov a držiak na dlhé kuchynské náčinie
  • Senzor čistoty vody a ochrana proti pretečeniu
  • Umývačka značky BEKO má systém Glass Care na maximálnu ochranu skla

Umývačka na 14 súprav riadu

Umývačka riadu BEKO DFN 26420 W si nájde miesto aj v početnejších rodinách. Ponúka vnútorný priestor až na 14 súprav riadu, takže šetrí nielen váš čas, ale aj energiu.

Inteligentné funkcie umývačky BEKO

Umývačka riadu BEKO DFN 26420 W disponuje množstvom inteligentných funkcií pre maximálny komfort a úsporu energie. Funkcia Fast+ zrýchli umývací program až 3×, čím šetrí váš čas.

Umývačka riadu BEKO ponúka variabilný prostredný kôš

Vďaka variabilnému prostrednému košu Acrobat už nemusíte zložito prekladať riad, ak sa do umývačky všetko nezmestí. Kôš umývačky BEKO DFN 26420 W ľahko nastavíte do troch výškových polôh, vďaka čomu uvoľníte miesto na uloženie väčších položiek.

Krištáľovo čisté poháre

Umývačka riadu BEKO DFN 26420 W prichádza s unikátnou technológiou GlassShield, ktorá oplachuje riad nezmäkčenou vodou, vďaka čomu je pozitívne predĺžená životnosť skla a zamedzuje sa jeho poškriabaniu, či strate lesku.

Čistá a spoľahlivá umývačka riadu BEKO DFN 26420 W

Po aktivácii čistiaceho programu InnerClean je nastavená dlhá doba umývania pri teplote 73 °C. Vďaka tomu dôjde k perfektnému vyčisteniu vnútorného priestoru umývačky BEKO DFN 26420 W. Tento umývací program predlžuje aj životnosť umývačky.

Automatický program

Inteligentné senzory vnútri umývačky BEKO DFN 26420 W vyhodnotia stupeň znečistenia riadu a na základe toho zvolia optimálnu teplotu umývania, množstvo vody a dĺžku programu. Odteraz sa už nemusíte sami rozhodovať.

Tichý a úsporný chod umývačky BEKO

Veľmi kvalitný invertorový motor ProSmart sa postará o dlhú životnosť umývačky BEKO DFN 26420 W a jej bezproblémový chod. ProSmart je oproti štandardným motorom oveľa tichší a navyše veľmi úsporný.

Umyté a usušené za 58 minút

Umývačka riadu BEKO DFN 26420 W je vybavená rýchlym programom Quick & Clean, pomocou ktorého umyjete a usušíte celú náplň umývačky len za 58 minút. Už nemusíte čakať večnosť, za hodinu môžete mať čistý riad pripravený na servírovanie!

Dokonale umyté plechy

Umývačka BEKO DFN 26420 W je vybavená špeciálnymi držiakmi plechov, pomocou ktorých môžete pohodlne umiestniť dva plechy do spodného koša a jeden do horného koša. Vďaka vysokému tlaku vody bude zabezpečené ich dokonalé umytie.


Programy umývačky riadu

  • Auto program
  • Predumytie
  • Mini 30
  • Eco 50
  • Intensive 70
  • Glass Care 40
  • Quick & Shine
  • Inner Clean – program na čistenie umývačky

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor
Programy umývania Na ochranu skla
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Displej

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  BEMY93
Produktové číslo:  7658753977
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06