Obnoviť stránku

BEKO DFN 39431 W

+ záruka 10 rokov na motor po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO DFN 39431 W

Chcete sa zbaviť nekonečných starostí so špinavým riadom? Prenechajte ho umývačke BEKO DFN 39431 W. Vysokoúsporná umývačka patrí do energetickej triedy A+++. Tichá prevádzka a priestor až na 14 súprav riadu bude vyhovovať predovšetkým rodinám. Má 9 + 1 programov pre každý typ riadu a umýva pri 6 teplotách. Samozrejme, môžete tiež odložiť štart na čas, kedy sa vám to bude najviac hodiť. Špeciálne dolné rameno AquaIntense spoľahlivo umyje aj veľmi znečistený riad.

Kľúčové vlastnosti umývačky BEKO DFN 39431 W

  • Energetická trieda A+++
  • 9 + 1 programov vrátane špeciálneho programu pre dojčenský riad
  • Rýchle a kvalitné sušenie
  • Tichá prevádzka vďaka invertorovému motoru
  • Vnútorný priestor umývačky BEKO DFN 39431 W si môžete prispôsobiť
  • Automatická funkcia Kapsuly All in one a Polovičná náplň
  • Biela farba

Program na každú príležitosť

Medzi programy umývačky BEKO DFN 39431 W patrí úsporný Eco 50, Automatický program, AquaFlex, Intensive 70 na veľmi znečistený riad, Quick & Shine pre oslňujúci lesk, Glass Care 40, rýchly Mini 30, Predumytie a InnerClean, ktorý vyčistí vnútro umývačky. K tomu slúži aj samočistiaci EverClean filter, kedy špeciálna tryska filter vyčistí vysokým tlakom vody. Špeciálne pre dojčatá a alergikov bol vyvinutý program BabyProtect, ktorý vyčistí a dezinfikuje vložený riad. Umývačka BEKO DFN 39431 W je neoceniteľná v každej rodine.

Bezpečná a praktická umývačka

Špeciálne dolné rameno AquaIntense dokonale umyje akúkoľvek nečistotu. Príborová priehradka zaberá celú šírku umývačky. Dovnútra sa zmestia aj plechy na pečenie. BEKO DFN 39431 W s dotykovým LCD displejom tiež riad sama usuší. Steam Gloss sa totiž postará o to, aby riad uschol rovnomerne a ešte pred otvorením umývačky. Vďaka vnútornému osvetleniu a senzoru čistoty vody bude umývanie vždy pohodlné a jednoduché. Umývačka BEKO DFN 39431 W je vďaka detskej poistke úplne bezpečná.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky 60 cm
Kód:  BEMY29
Produktové číslo:  7658053977
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12