Obnoviť stránku

BEKO CSM 52021 DW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO CSM 52021 DW

Multifunkčná rúra s objemom 55 l ponúkne 7 programov vrátane teplovzdušného pečenia a grilu na prípravu lahodných pokrmov. Dvierka rúry sú vyrobené z dvojitého skla umožňujúci ľahké čistenie. Samozrejmosťou je vnútorné osvetlenie či zásuvka v spodnej časti pre plechy a ďalšie príslušenstvo.

kľúčové vlastnosti

  • Poistky proti úniku plynu
  • Zásuvka na plechy
  • integrované zapaľovanie
  • 7 programov elektrické rúry
  • smaltovaný príklop
  • Dvojitá sklenené dvierka

Kombinovaný plynový sporák s elektrickou rúrou je vyvedený v 50 cm širokom prevedenie v bielej farbe so smaltovaným príklopom. Je perfektnou voľbou ak hledáte spoľahlivý a praktický sporák do vašej kuchyne. Ponúka štyri plynové horáky vybavené poistkou proti nežiaducemu úniku plynu pri zhasnutí plameňa. Praktické zapaľovania je integrované priamo v gombíkoch každého horáka. Trysky na propán-bután sú súčasťou balenia.
Doplňujúce informácie:
programy:
Rozmrazovanie, Statické pečenie, Statické s ventilátorom, Teplovzdušné pečenie, Spodné výhrevné teleso + ventilátor, Gril + ventilátor
Výkon horákov:
Ľavý dolný: 2 900 kW
Pravý dolný: 1 000 kW
Ľavý horný: 2 000 kW
Pravý horný: 2 000 kW
príslušenstvo:
plech na pečenie
rošt
trysky na propán-bután

Parametre a špecifikácia

Kód:  SKBESP005
Produktové číslo:  7786982104
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08