Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEKO CSA 24022

4,6 61 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO CSA 24022

Efektívne využitý vnútorný priestor

BEKO CSA 24022 je moderná kombinovaná chladnička s mrazničkou dole. S chladiacim objemom 145 litrov ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete police z tvrdeného skla (2 výškovo nastaviteľné, 1 nenastaviteľná), zásuvku z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu alebo dverné priehradky na účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. 

Efektívne využitý vnútorný priestor
 

šetrí financie
 

Šetrí financie

Mraznička ponúka tri priestranné zásuvky, aby všetko vaše mäso a zelenina zostalo vždy čerstvé. Majte svoje potraviny vždy organizované a starostlivo uskladnené. Chladnička sa radí k energeticky úspornej triede A+, preto vyniká nízkou spotrebou a šetrí vaše financie. 


Už žiadne baktérie

Vybavená je inteligentnou technológiou antibakteriálneho tesnenia, čím si udržuje trvalú životnosť a bráni vzniku škodlivým mikroorganizmom. Výhodu predstavujú tiež optimálne rozmery a moderný dizajn, vďaka ktorým spotrebič ľahko zapadne do interiéru každej kuchyne.

Už žiadne baktérie
 
 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 151 cm
Šírka 54 cm
Hĺbka 60 cm

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Doprava
Klimatická trieda SN, ST

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 3 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 49 kg
Kód:  FAC2703d
Produktové číslo:  CSA24022
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07