Obnoviť stránku

BEKO CNA365EE0ZX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO CNA365EE0ZX

Everfresh+

Namiesto toho, aby sa vám ovocie a zelenina pokazila po pár dňoch, môžete ich mať v chladničke čerstvé až 30 dní.

Ideálna vlhkosť v priehradke EverFresh+ je vytvorená špeciálnym dizajnom kanálikov pre prúdenie vzduchu a pomáha udržať potraviny čerstvé až 3x dlhšie ako zvyčajne*. Takže je jedno, či brokolica čaká na vašu diétu do zajtra, do budúceho týždňa alebo do budúceho mesiaca.

(*Výdrž porovnal na brokolici a šaláte nezávislý inštitút SGS so štandardnou priehradkou na ovocie a zeleninu.)

EverFresh +
 
EverFresh +
 

EverFresh+ technológia v novej chladničke Beko je ideálna pre tých, ktorí radi odkladajú diéty. Pre tých, ktorí nakúpia veľa čerstvých a zdravých potravín ale už ich nestihnú zjesť.

A len preto, že sa diéta párkrát odloží na zajtra predsa nie je férový trest musieť kupovať drahé ovocie a zeleninu znovu. Takže teraz už môžete začať s diétou každý deň a nemusíte kvôli tomu ísť do obchodu.



Neofrost
 

Neofrost

Nie je to len obyčajný No Frost bez namŕzania. Okrem toho, že nemusíte odmrazovať, ešte systém dvojitého chladenia Beko stráži vlhkosť a zabraňuje miešaniu pachov medzi chladničkou a mrazničkou.

Dvojité vetranie zabraňuje miešaniu vlhkosti a pachov medzi chladiacim a mraziacim priestorom. Takže v chladničke je vlhkosť potrebná pre udržanie jedla čo najdlhšie čerstvého, zatiaľ čo v mrazničke je sucho potrebné pre uchovanie mrazených potravín bez namŕzania.

A rovnako dôležité je aj zamedzenie miešania pachov. Môžete tak mať v mrazničke mäso na grilovanie a v chladničke napríklad nádhernú tortu úplne bez obáv.


Active Fresh Blue Light

Uchovať ovocie a zeleninu čo najzdravšiu? Modré svetlo v chladničke Beko podporuje pokračovanie fotosyntézy, takže si ovocie a zelenina zachovajú prírodné výživové látky a prirodzenú chuť.

Zároveň pomôže udržať aj hodnoty dôležitého vitamínu C. Takže napríklad vaše paradajky zostanú šťavnaté, bohaté na vitamíny a poriadne kypré. To sa vám našťastie vďaka zdravej strave nestane.

Modré svetlo pomôže uchovať ovocie a zeleninu až o 30% čerstvejšie (podľa testovania nezávislého inštitútu) v porovnaní so štandardným uchovaním paradajok a paprík.

Active Fresh Blue Light
 

Ionguard
 

IonGuard

Nie každý má rád vôňu každého jedla - a voňavý syr určite nechcete cítiť zo sladkého zákusku. Aby sa pachy v chladničke nemiešali stráži v chladničkách Beko technológia IonGuard.

Takže milovníci plesňových syrov si môžu vychutnávať svoje obľúbené kráľovskej syry, bez toho, aby zvyšok rodiny cítil z iných potravín, o čo prichádza.

Cirkulujúce negatívne ióny v chladničke neutralizujú baktérie a častice, ktoré spôsobujú nepríjemné zápachy. Takže dni zapáchajúcich chladničiek sú už preč.



LED osvetlenie

Keď máte plnú chladničku, je občas ťažké dohliadnuť v šere na pochúťky v nižších poličkách. Preto máme svetlo po celej strane chladničky. A ako môžete jasne vidieť, sú to navyše LED žiarovky, ktoré sú šetrné a nehrejú.

LED osvětlení
 

Prosmart
 

ProSmart invertorový kompresor

Čo dobrého si dáte? Ak často otvárate dvere chladničky pomôže vám ProSmart technológia. Šetrí váš účet za elektrinu, pretože vychladí vaše potraviny rýchlejšie a efektívnejšie.

A navyše aj potichu - ProSmart invertorový kompresor je 4x tichší ako kompresor priemernej chladničky. Takže si jedlo môžete zjesť v kľude.


Fast Freeze

Rýchle zamrazenie je dôležité, aby mäso nestratilo vodu. Takže potom zostane krásne červené, chutné a s maximom nutričných hodnôt aj po rozmrazení.

Fast Freeze
 

Kľúčové vlastnosti

  • Zóna EverFresh+ a Active Fresh Blue Light pre dlhšie uchovanie čerstvých potravín
  • Dvojitý systém chladenia Neofrost
  • Technológia IonGuard zabraňuje miešaniu pachov
  • Úsporné LED osvetlenie a chladenie vďaka invertorovému kompresoru ProSmart
  • Výroba ľadu Twist & Serve
  • Antibakteriálne tesnenie a protizápachový filter
  • Signalizácia otvorených dverí
  • Digitálne ovládanie
  • Energetická trieda A+++
Kombinovaná lednička Beko
 

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Ventilácia, Ionizátor, Výparník, Antibakteriálne tesnenie
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super mrazenie, Samorozmrazovacia mraznička
Funkcie chladničky pre vodu a ľad Výrobník ľadovej triešte
Špeciálne funkcie chladničky No Frost
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 316 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 6 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 85 kg
Kód:  FAC270q
Produktové číslo:  CNA365EE0ZX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11