Obnoviť stránku

Beko CEG5301X

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beko CEG5301X

Najlepšiu kávu uvaríte iba z čerstvo pomletých kávových zŕn. Preto je kávovar Beko CEG5301X vybavený integrovaným mlynčekom s kvalitnými nožmi z nehrdzavejúcej ocele, ktoré zabezpečia dokonalé namletie kávy a jej výraznú arómu. Vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele s čiernymi detailmi a kompaktnými rozmermi sa hodí do každej kuchyne. Prístroj je výkonný, s tlakom 19 barov a príkonom 1 350 W. Praktický je aj zásobník na kávové zrná s objemom 125 g a na vodu s objemom 1,1 litra. Podsvietené tlačidlá a dotykové ovládanie zaručujú pohodlné ovládanie a príprava kávy bude potešením.

Kľúčové vlastnosti automatického kávovaru Beko CEG5301X

  • Tlak 19 barov
  • Integrovaný mlynček
  • Dotykové ovládanie s podsvietenými tlačidlami
  • 5 rôznych úrovní mletia
  • Zásobník na 125 g kávy a 1,1 l vody
  • Výškovo nastaviteľné trysky
  • Odkvapkávací podnos
  • Kompaktné rozmery, hmotnosť 8,85 kg

Káva s rôznou intenzitou

S veľkým zásobníkom na vodu s objemom 1,1 litra bez problémov zvládnete pripraviť kávu pre väčšiu návštevu, či početnú rodinu. Vďaka nastaveniu 2 úrovní veľkosti šálky a 5 stupňov mletia môžete vyhovieť individuálnej chuti vašich hostí, alebo si ráno vychutnať silnú kávu pre dokonalé prebudenie.

Jednoduchá údržba kávovaru Beko

Kávovar Beko zaujme svojou jednoduchou údržbou, ktorá vám ušetrí veľa času a námahy. Odkvapkávaciu misku je možné ľahko vybrať, takže sa dobre čistí pod tečúcou vodou. Dômyselný systém čistenia zabezpečí, že káva nikdy nebude mať kyslastú chuť.

2 veľkosti šálky

Nastaviteľná výška výstupu kávy umožní použiť väčšie hrnčeky a poháre až do výšky 10 cm. Vďaka tomu si kávu vychutnáte vo vašom obľúbenom hrnčeku. Objem šálky je možné ľahko nastaviť na ovládacom paneli, takže si môžete vybrať, či si dáte rýchle espresso, alebo poriadny hrnček kávy.

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 350 W
Tlak čerpadla 19 bar
Objem nádržky na vodu 1,1 l

Výbava

Všeobecná výbava Integrovaný mlynček na kávu
Údržba a čistenie Systém odvápnenia

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 40,5 cm
Šírka 18 cm
Výška 31,4 cm
Hmotnosť 8,85 kg
Maximálna výška priestoru na šálku 10 cm

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Kód:  BEKGC301
Produktové číslo:  8837943200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14