Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

BEKO BIS14300BPS

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO BIS14300BPS

Pokiaľ si chcete uľahčiť prácu v kuchyni, vstavaná rúra je pre vás nevyhnutným pomocníkom pri príprave pokrmov ako od profesionála. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom BEKO BIS14300BPS je ideálnou voľbou pre tých, ktorí požadujú špičkovú kvalitu, vysoký výkon a elegantný dizajn. Klasický štýl rúry sa hodí do akéhokoľvek interiéru a dokáže dodať kuchyni unikátny vzhľad. Aby bola príprava všetkých vašich obľúbených jedál čo najpohodlnejšia, je pripravený vnútorný objem rúry vo veľkosti 71 l. Vstavaná rúra BEKO sa zaraďuje do energetickej triedy A+.

Vstavaná rúra BEKO BIS14300BPS Technický nákres
Vstavaná rúra BEKO BIS14300BPS Technický nákres

Hlavné prednosti vstavanej rúry BEKO BIS14300BPS

  • Vstavaná rúra BEKO je nielen praktická, ale aj veľmi elegantná a podčiarkne štýl vašej kuchyne
  • Celkovo pojme až 71 l
  • Vstavaná rúra BEKO sa zaraďuje do energetickej triedy A+
  • Skvelou novinkou je teleskopické vysúvanie plechu
  • Čistenie rúry: pyrolytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Rozmrazovanie pečiva a iných potravín je rýchle a jednoduché
  • Budete môcť bez problémov pripraviť aj náročné grilované jedlá a ďalšie vynikajúce pokrmy
  • Parný ohrev pre dokonalú chuť a zdravie
  • Vďaka kombinácii horného a spodného ohrevu môžete ľahko grilovať aj ohrievať jedlá podľa svojich predstáv
  • S ventilátorom budú vaše jedlá pripravené rýchlejšie a efektívnejšie vďaka rovnomernej cirkulácii horúceho vzduchu
  • Disponuje funkciou 3D pečenie na dokonale upečené pokrmy

Uľahčite si pečenie

Vstavaná rúra BEKO BIS14300BPS vo vás svojimi vlastnosťami zapáli lásku k pečeniu. Obľúbeným moderným trendom je teleskopické vysúvanie plechu, ktoré zabráni nečakanému vyklopeniu plechu z rúry. Vy sa tak môžete venovať dochucovaniu pripravovaného pokrmu. Pomocou pyrolytického čistiaceho procesu sa vysokou teplotou spália všetky nečistoty, tuky a zvyšky potravín, ktoré sa usadili na stenách rúry. Vnútro rúry výrobca potiahol čiernym smaltom, ktorý napomáha ľahkému čisteniu a jeho povrch bez pórov zamedzuje usadzovaniu nečistôt na vnútornej strane rúry. Smalt navyše dokáže odolať pôsobeniu rastlinných a živočíšnych tukov a kyselín.

Vstavaná rúra BEKO BIS14300BPS Vlastnosti/technológia
Vstavaná rúra BEKO BIS14300BPS Vlastnosti/technológia

Vstavaná rúra BEKO disponuje rozmanitými funkciami

Či už pečiete rýchly obed alebo zložitú večeru, vstavaná rúra BEKO BIS14300BPS vám ponúkne ten najlepší program na prípravu vašich jedál. Teplovzdušná rúra v sebe spája tie najlepšie vlastnosti na pečenie a ohrievanie. Je vybavená funkciou rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín. Táto rúra s grilom vám poskytne kompletnú výbavu na perfektné grilovanie. Pre zdravú výživu je parné pečenie tou najlepšou možnosťou, ako si pripraviť jedlo s minimálnym množstvom tuku.

Jednoduchá príprava jedál a dokonalé stolovanie s BEKO BIS14300BPS

Vstavaná rúra BEKO uľahčí prípravu jedál a prispeje k dokonalému stolovaniu. Spodný a horný ohrev v kombinácii umožňuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania a ohrevu. K dispozícii je aj ventilátor, ktorý sa stará o perfektnú cirkuláciu horúceho vzduchu, vďaka čomu bude jedlo rovnomerne prepečené v oveľa kratšom čase. Rúra je vybavená pokročilou funkciou 3D pečenia, ktorá kombinuje statický spodný a horný ohrev s horúcim vzduchom a ohrevom zadného kruhového telesa. Tento špeciálny program je ideálny na pečenie múčnikov, pečiva a mäsa.

Bezpečnosť a ľahká údržba na prvom mieste

Vstavaná rúra BEKO disponuje funkciami, ktoré umožňujú jednoduchú údržbu a zvyšujú bezpečnosť. Sklenené vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z kvalitného bezpečnostného trojvrstvového skla. K výhodám patrí ľahká údržba a čistenie dvierok. Vďaka špeciálnym pántom možno rúru ľahko a ticho uzavrieť, čo prináša používateľovi ešte väčšie pohodlie. S detským zámkom sú v bezpečí aj tí najmenší šéfkuchári. Rúra je schopná zablokovať ovládací panel, a tak znemožniť manipuláciu s ním.

BEKO BIS14300BPS – jej výbava vás zaujme

Vstavaná rúra BEKO ponúka vysoký stupeň pohodlia a flexibilitu. Osvetlenie rúry zaručuje lepšiu kontrolu nad procesom prípravy jedál. Vďaka mechanickým gombíkom je ovládanie rúry ľahké a intuitívne. Iba nimi pootočíte a hneď zvolíte program a teplotu pečenia. Vždy budete mať prehľad o priebehu prípravy vďaka modernému a intuitívnemu displeju. Vďaka časovaču môžete jednoducho nastaviť požadovanú dobu pečenia, aby vaše jedlo bolo vždy dokonale pripravené. Dotykové ovládanie tejto rúry vyniká svojou modernosťou, vysokou prehľadnosťou a minimom tlačidiel. V balení máte k dispozícii aj sieťový kábel so zástrčkou.

Údaje uvádzané na energetickom štítku rúr a sporákov:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model vstavanej rúry
  • Piktogram v ľavej hornej časti udáva, či ide o spotrebič plynový alebo elektrický
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • Litre: objem priestoru na pečenie (pre štvorčlennú a väčšiu rodinu je vhodná rúra s objemom 70 l a viac)
  • kWh/cycle: spotreba energie na cyklus pri klasickom ohreve/pri ohreve s ventilátorom

__________________________________________________________________

Za prípustné odchýlky od uvedených hodnôt pre rúry sú v rámci hmotnosti, objemu a spotreby energie (plynu) na jeden cyklus považované hodnoty o 5 % vyššie ako je uvedené na štítku. Maximálna hlučnosť musí byť rovnaká alebo nižšia.

Vstavaná rúra BEKO BIS14300BPS Energetický štítok

Programy:

gril, horný ohrev, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor a 3D pečenie

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,4 × 56,7 cm (v × š × h)

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Parná funkcia, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor, 3D pečenie
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie, Mechanické ovládanie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  BETR036
Produktové číslo:  7724086707
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03