Obnoviť stránku

BEKO BIM26400XCS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO BIM26400XCS

Multifunkčná nerezová vstavaná rúra BEKO BIM 26400 XCS je vhodná nielen pre veľké rodiny, ale pre všetkých, ktorí majú radosť z pečenia a záleží im na tom, aby boli pokrmy vždy chutné a atraktívne. Dvanásť funkcií a moderný vzhled zaistí vždy maximálnu spokojnosť. Umožňuje pečenie až 3 pokrmov naraz, bez toho aby sa miešali ich chute alebo došlo k inému znehodnoteniu. Dvierka sú vyrobené z troch skiel, navyše neobsahujú žiadne skrutky, takže je ich čistenie jednoduchú a pohodlnú záležitosťou.

kľúčové vlastnosti

  • 12 praktických funkcií
  • tzv. 3D pečenie - možnosť pečenia až 3 pokrmov naraz
  • Jednoduché čistenie
  • Trojitý teleskopický výsuv
  • Digitálny displej pre ľahšiu manipuláciu
  • Moderný dizajn a kvalitné prevedenie z nerezu

Praktické funkcie pre každého

12 profesionálnych a užitočných programov, ktoré rúra vie spracovať, sa čoskoro stanú nepostrádateľnou súčasťou pečenia. Patrí medzi ne napríklad teplovzduch, rozmrazovanie alebo gril, s ktorými ľahko a rýchlo pripravíte výborná jedla pre seba, svoju rodinu či priateľov. Funkcia Booster aktivuje všetky vykurovacie telesá, čím skráti dobu predhriatie až o 35%. Vám tak ušetrí veľa času a starostí.

Šetrí čas i energiu

Dvierka sú vyrobené pomocou špeciálnej nanotechnológii, aby boli minimalizované nároky na čistenie. Stačí k nemu navlhčenú utierku - nie je potrebné kupovať drahé prostriedky. Dvere sú navyše veľmi odolné a disponujú nosnosťou do 22,5 kg. Ak je zabudnete dovrieť, nemusíte sa znepokojovať, pretože sa pomocou SoftClose® technológie zatvoria samé a bez hluku. Vďaka teleskopickému výsuvu bude manipulácia s plechmi jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Už nebudete musieť zložito presúvať ťažké plechy, aby ste ich dostali dovnútra rúry, pričom vám navyše hrozí popálenie.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 55 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  FAC270k
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14